Nuffnang Ads

June 20, 2013

takde keje cari keje ..


takde keje cari keje.. memang keje aku la tu.
kire keje aku cari keje.. eh ke macam mane? paham ke dok mung nih??
gilaaaa. abaikan.

bosan gila wehhh. so bosan aku update la blog.
taaaaaape kan asalkan tak kacau hidup orang lain. sebelum ni
semua tau yang aku keje dekat coolblog. maksud aku semua kawan kawan aku la. takkan
followers pulak yang tau kan. bajet kau femes cam Fatin Liyana , Cik Epal ?? muahaha i adore u lah. sebenarnya aku dah tak keje situ dah. tapi disebabkan aku ni memang pemalas
nak cerita benda yang same banyak banyak kali so bile ade yang tanye aku keje kat situ lagi ke
memang aku yeee kan ajeee.. hehehe sori ye lepas ni akan mengaku kalau
rajin.. (kalau??) tapi tolonglah jangan tanya nape aku berhenti padahal sebelum ni aku duk
cakap best giler keje situ. dah jadik supervisor pun aku angkat kaki jugak.

so sekarang aku dah keje lain. keje office yang dulu
aku nak sangat sebab boleh balik tepat pada waktunya, tak perlu balik lewat
malam, sejukk sebab beraircond.. hahahaha tempat keje dulu panas ok. keje ni memang la aku
tak serius sebab aku plan memang nak sambung belajar lagi cume rezeki tu tak
sampai lagi. so sabarlah ye. so alang alang dah keje ni buat lah betul betul kan. tapi keje baru
ni buat aku rase lagi sedih. sebab aku tau aku takkan dapat keje lame kat sini. tapi
napelah semua orang baik baik kat sini. even aku serius tak borak
sangat tapi diorang semua baik. tak tau la kalau same cam tempat keje lame aku tu (tetttt) tapi
sekarang aku rase sayang gile nak lepaskan keje ni. lainlah
kalau aku sambung belajar ke hape. tapi takpe. berkorban untuk orang yang dah
banyak berkorban pada kita. baik tak hakuh?
baik. terima kasih.

pasal keje ni lain kali la aku cerita eh. rase macam malas
pulak. macam lah orang bace blog kau nabila oii. tapi best woooo
tempat keje aku ni. aku hanya busy waktu pagi je. nak cakap busy pun tak sangat sebenarnye.
keje aku start pukul 8.30 tapiii....... tapi sebelum 10.30 lagi semua keje dh
pun siap.. kau hadoo? kalau mula mula keje lagilah sebelum pukul
10 lagi aku dah boleh goyang kaki. balik pulak pukul 5.30. bayangkanlah ape aku buat 7 jam
tu.. eh 6 jam sebab sejam rehat. eh tolak lagi 30 mint sebab gi solat.
eh pandai pandai lah fikir.

so selebihnye aku online memanjang. boleh dikatakan facebook,
twitter aku memang sentiase terbukak lah. tapi terbukak jela. aku bukan buat pape pun.
lepastu terbukak aku takde pun kat meja aku. kadang kadang lansung tak dapat
bukak sebab bos dekat dengan aku.. hehehehe


ni meja aku. bertentangan dengan bilik bos.



kalau ikotkan hari hari aku nak merepek kat blog ni.
tapi malehhhh tu la. susah betul nak hilangkan penyakit malas ni. lagipun aku tak tau nak
merepek ape. motip utama nak update blog sebab nak hilangkan mengantuk.
serius. tak payah nak serius sangatlah nabila oii.

bye.






Thanks for reading =)

2 comments:

afiqazizan said...

Penah keje kat coolblog..mesti tahu macam2 perisa coolblog..boleh saya tanya awak bila nak pergi coolblog..:)

Nabila Shamsudin said...

memang tau semua perisa tapi kalau org tanye memang jawab coklat je.. hehe