Nuffnang Ads

January 27, 2011

aku gile monster..!!

 
monster aku..!! hehe.. credit pic to kak liyana

bace title pn da boleh tau kn perasaan aku nih.. ahahaha...
actually tadi aku berblogwalking.. sukati aku jek buat perkataan nih.. aku kan big boss.. hehe.. seriusly aku bosan
xde keje la kt tempat aku practical nih.. sebenanye aku yg xmintak keje..haha...
merayap punye merayap sampai la aku sesat kat blog akak nih.. aku
panggil kak liyana jela ek.. suke2 aku jek kan.. mule2 aku bukak jek blog akak tuh, waaaa awesome..!!
aku nampak monster..!! and korg nak tau x..?? jeng jeng jeng... bajet ade yg nk bace blog aku... huhu..
meh2 aku bgtau.. aku baru sedar sometink.. aku baru sedar yg
aku giler monster..!!!

jujurnye la kan aku xminat benda pelik2 nih.. means yg muke hodoh2.. haha..
aku selalu cakap burok la sampai la aku sedar yg sebenanye aku minat gk la ngn benda2 nih..
haaa kan da jilat ludah sendiri.. arghh gelinye ayat... yarkss.. uhh.. hehe..
but now aku rase monster ni giler ciut miut la... rase nk jek kumpul banyak2 letak kat bilik..
chumiell giler...!!! patot la cayunk aku giler elmo.. nampak jek brutal tapi minat gk menatang nih..
ahaha... =)

bising la die kalau aku cakap elmo nih burok.. haha

sekarang nih ngn aku2 skali minat ngn elmo nih... tapi xla sampai giler ag..
monster tetap jadik ranking no 1.. sebenanye byk jek yg aku minat tapi arinih aku rase monster
nih sgt2 chumiell la.. hehe.. da la aku nih mmg dari dulu ag minat
handmade products nih.. and bile tengok akak ni buat mcm2 product dari felt and jeans, tibe2
aku rase alangkah bgosnye kalau aku pn ade talent cmnih.. boleh
aku buat macam2 utk diri aku sendiri.. tapi aku sedar la yg aku nih mmg xde bakat pn.. mase pn xde..
bzi jek... padahal xpenah nk gune mase tuh elok2.. hehe.. and aku bertambah2 suke
bile aku tengok keychain nih..



haaa bagi korg2 myb akan nampak biase2 jek tapi aku suke..!!
aku nampak kesenian kt situ.. bajet org seni jek aku nih.. ehehehe.. and aku nak gk keychain nih...
tunggu la xlame ag.. akanku pastikan ia menjadi milikku... haha.. kay la aku nk out dulu dari blog nih..
mamat yg aku xsuke da ade kt cini.. xsuke..!!
jojom out........ (=

p/s :
thanks kat en. razali and en. azli coz belanje makan and minum... (=




Thanks for reading =)

January 18, 2011

aku xsetuju..!!

entry nih dimulekan ngn ayat yg penoh emo..
hahaha.. emo la sgt kan.. aku xde keje nih.. so ngn muke pure2
rajin aku gi lepak2 kt blog org lain... boley eh cmtuh..?? c(= .. aku bosan.. betol2
bosan.. nk bace blog org lain pn malas sebenarnye tapi tibe2 aku terbace ayat nih yg buat aku terfikir
and fikir and fikir lagi.. tah bape kali tah aku fikir.. hehehe...
jom share ngn aku pe aku da bace tadi...

=====>

" seseorang yang membuat kita jatuh hati kepadanya sebenarnya menyayangi kita lebih daripada
kita menyayangi dia "


aku xtau la korg penah bace ke x kan.. tapi aku nk share gk.. hehehe..
aku kan baik ati.. (= .. haah cube korg bace and paham betol2 ayat tuh.. korg stuju ke x ngn ayat tuh..?? time aku bace tadi, puas aku fikir and cube carik kebenaran tuh.. sebabnye aku ragu2..
wahaha sibuk jek aku nk pertikaikan ayat nih kn.. haha.. aku mmg suke fikir benda2 yg buat aku tertanye2
nih... and aku tetap XSETUJU.. bukan 100 % la tapi ag banyak xsetuju dr setuju...



ermm bagi aku nk buat org jatuh ati nih xlah susah sgt..bukan bermakne aku senang jatuh ati tapi lelaki2 skrg mmg da expert sgt2 da bab2 cmnih.. diorg da tau ape jek yg para gadis and para2 perempuan nih suke.. so bukan ke senang keje diorg kn... perempuan kan atinye lembut.. kalau da always ade yg buat sume yg kite suke, lame2 nt mesti la cair gk kn..and pada girl2 kt luar sane jgn la pulak senang2 nk jatuh ati kay.. xsalah jatuh ati pada yg salah (ape banyak salah daa..), means wrong person la sbb aku pn paham bab2 ati nih kite xboleh pakse.. kalau da sayang nk buat cmne kan even org tuh prangai cam pe tah.. tapi pndai2 la kay.. jangan la pulak nk jatuh ati kt ramai2.. haaa yg tuh mmg saje carik jalan nk kene tampar la kn.. hahaha..

 
so konklusinye ( konklusi tuh.. xleh tahan... hahaha..) bagi aku la kan,
yg da jatuh ati yg akan lebih sayang dari yg buat jatuh ati tuh.. setuju x?? stuju x?? tapi kalau la ayat
kt atas tadi tuh betol, confirm2 aku la yg 1st jadik org paling epy.. hehehe.. ok2 enough la..
jojom lepaking ag kt blog org lain.. heee ~~


p/s : windu sgt2.... )=




Thanks for reading =)

January 16, 2011

senyum.... tak perlu kata apa2...!!

hehe korg penah dengar x lagu tuh??
msti la penah kn.. rasenye hari2 aku dengar lagu tuh tapi sampai sekarang aku xdpt2
nk hafal.. hehehe.. cam susah jek.. yg repeat byk2 kali tuh
aku ingat la... hihihi....

tapi pe ak nk cite arini xde kaitan ngn title tuh pun..
last ak update blog ni pn kalau xsilap khamis lepas.. kalau xsilap la kan.. nanti aku check
semule kay.. argh xpenting pn bile kan.. so xpayah nk rajin2 ye cik nabila... ermm
sebenarnye aku tengah bosan ni.. keje xde.. nk mesej pn, aku baru lepas
bertekak ngn someone.. tah la.. so aku malas nk fikir ag da buat mase skrg.. aku gak yg tension..
tapi aku agak tacink gk la.. huhu.. aku xsuke org la org kasar2 ngn aku
even aku tau aku pn kasar gk.. tapi xde la sampai nk gune word2 yg xpatot kan... aku gune dulu
pn sbb mmg aku patot marah pn.. whatever la..

da la... xnk ingat ag da..
org laen epy, xkn aku nk marah2, sedih2 kn... so benda2
xpenting kite tolak tepi dulu.. kite cite pasal benda laen pulak la ek.. haaa ahad lepas, weekend la kn,
aku gi jalan2 kt klcc and TS (times square la...)..
kalau korg nk tau, ni 1 st time sebenarnye aku jumpe ngn member aku ni..aku kenal dari sem lepas ag..
kenal pn dari org lain and kitorg jadik baik.. die pulak senegeri ngn aku.. kire 1 tempat la
kt temerloh sane tuh.. hehehe.. eh2 girl tau.. =) ..
ayu and baik jek orgnye.. aku panggil die wana.. da lame da plan nk jumpe tapi baru semalam la betol2
jadik.. mule2 segan gak aku ngn die. yela xpenah jumpe kan tapi last2 ok.. bagi aku wana
ni kawan yg baik.. always support aku and xpenah push2 aku even die pn tau
aku ade gak buat salah.. ngn wana ni aku selalu gk share prob.. die pn same.. sharing is caring
kn wana.. hehe.. hope kite boleh kawan sampai bile2 ek wana. =)

kitorg plan nk jumpe kt klcc dlm puku 11 tapi aku sampai dlm pukul 1..!!
huhu sory wana buat kamu tunggu lame.. ktm tuh slow sgt.. rase cam nk jek aku tukar jadik
driver menatang panjang tuh.. hehehex...
patotnye ade sorg ag member aku nk join tapi die ade hal pulak.. ramai2 baru happening kn...
hahahaha.. tapi kejap jek kitorg kt klcc tuh sbb xde sgt barang2 yg best..
mahal jek lebih tapi xcantek.. huh.. so kitorg pn bergerak gi ts pulak.. plannye nk gi tgok movie..
tapi kitorg gi shopping dulu.. haha.. byk kot wana shopping.. borong sakan ek.. hehe..
tapi xpe sbb brg2 yg die beli mmg bergune pn. aku pn bli gak tapi sikit jela..
xde yg berkenan sgt.. dlm pukul 5 camtuh kitorg masok wayang da..
SEASON OF THE WITCH..
boleh tahan la.. nk cakap best sgt pn xgk tapi nk cakap xbest, best gk la..
hehe nabila da buat da ayat penink die.. =) lepas tgok movie tuh, kitorg pn berpecah nk balik
tempat masing2.. aku nk balik shah alam and wana nk balik gombak..
aku sampai pn da senja da.. hehe..



p/s :
---> hope persahabatan kite kekal sampai bile2 kay...
       ---> skali ag aku menang dlm bab pakse2 nih... jahat kan aku.. huuuuu




Thanks for reading =)

January 15, 2011

eh..?? accepted??

accepted..?? ape..?? ape..??
hehehe.. aku rase epy skrg nih.. nk tau nape..??
sebab keje aku diterime oleh manger aku.. hahaha.. seriously la kan aku sebenanye takot bile dpt
pape keje nih.. even keje tuh senang pn aku risau xdpt buat elok2..
puas aku fikir camne la aku nk siapkn kalau aku xpernah buat kan..?? kan..??
and lepas tanye kat senior2 nih aku dpt la info sikit2.. and diorng xtau sebenarnye aku kecut gk
bile kene panggil tadi.. hehe..
syyhhh jangan bagitau sape2 tau... =))

bile manager aku cakap ok tadi, aku rase lega.. fuhh lega sgt2..!! hahaha.. aku ingat ag ayat die...

" ok nabila, da xde pape da,"

aku pn nk terus kuar la.. xkn nk tunggu kene halau pulak kan.. bikin malu jek nk duk
lame2 kt situ.. agpn mmg nk cepat2 blah pn.. tapi rase cm xsopan la
pulak kn nk teros kuar.. aku kn sopan santun... wahahahaha... aku pn gatai2 la gi tanye ag..
konon2 nk confirmkan la tuh..

"erm da xde pape ke??" dalam ati doa2 da jgn la ade pape pulak kn.. nasib aku xtadah tangan jek depan manager aku tuh.. hihik..

"yup da xde pape da"


"yeay..!!! hooray..!!" jerit aku sekuat2 ati.. hehehe.. tapi jerit dlm ati jela kn.. kalau jerit betol2 nanti ramai lak yg kene heart attact kn.. haha..

aku kuar bilik tuh pn da senyum2 da.. tapi cover sikit sbb nanti
kene bahan pulak ngn diorg.. hehe.. ok la aku nk buat keje semule nih.. keje da berlambak kot...
agpun skrg da xboleh nk bukak blog sgt da.. da kene warning.. hehe..
tapi aku degil.. nk gak bukak.. nabila kan mmg degil.. kalau nk, nabila akn tetap nk.. =)
k tadaa... mintak2 xde keje da pasnih.. nk rest pulak..
(cehh cam da buat keje berat sgt jek kn..)

ehehe sje jek ak nk letak pic nih... xde kaitan pn.... =)

p/s : nape skg hari2 mimpi die jek ek..?? mimpi yg sakit pulak....
       tapi tengok die nangis even dlm mimpi jek pn, buat aku nk gelak jek..
       bukan sbb kelakar ke ape ke tapi sebab aku dpt rase susah gile nk pujok dak nih.. hahaha...
       eley mimpi jek pn kan... haha
Thanks for reading =)

January 6, 2011

kesabaran aku betol2 teruji... ='(

aku bosan + lapar
aku ngantok
aku nk balik................=.=

ak kt opiz nih.. ehehe.. bosan kot xde keje.. so aku pn ngn rajinnye buat entry nih..
eley mesti nk cakap xde kaitan ngn tittle kn.. huuu...
korg nk share2 ngn aku x?? nk x?? ermmmm... aku sgt2 xok mlm tadi.. sumpah sampai skg mate aku
bengkak ag gara2 mlm tadi nangis sakan meraung2.. eh xla sampai meraung...
tp mlm tadi la paling terok aku nangis even sebelom ni hal cmnih da penah jadik.. huuuuu ='(

secare jujornye aku xsangke kene sampai cmnih..
terkejot gk la.. and congrate 2 those person yg berjaye buat aku sakit ati sgt2..
tapi 1 ak nk cakap boley???
ko boleh sakitkan ati aku, ko boleh buat aku nangis sbb
marah and sakit ati, ko boleh buat macam2
tapi ko xkan boleh buat aku ngalah..!!
so sie2 jek sebab korg xpernah kenal aku..
nampak aku lemah tapi sory aku memang degil.. hahahahaha

memang aku agak emo mlm tadi tapi kejap jek..
and sekarang aku da fully ok.. =)
aku ade ramai member yg still dapat epykan ati aku...
thankz korg... even korg xtau pn ape yg jadik... hahahahaha......

camnih ke muke aku kalau sedih?? hehe...

"love cures people
- both the ones who give it and
the ones who receive it..."

p/s :
dont ever2 try to make me cry again.. watch out...!!!

 


Thanks for reading =)

January 5, 2011

rumahku syurgaku...=)


haa kali ni aku datang mencoret ngn tittle yg
sering kite dengar tapi sangat jarang kite rase... ada paham??
actually, aku tibe2 rase windu
sgt2 ngn family aku even aku baru jek balik baru2 nih.. and yg paling aku teringat
masakan mak aku la... hehe.. memang kat umah tuh keje aku ni
makan jek.. sebab tuh badan aku sekarang pun da agak naik sampai ade gak la yg tegur..
yg buat aku musykil, aku sekarang jarang makan.. demam pulak tuh.. tapi berat naik.. tak ke pelik
tuh namenye.. haha.. ade yg cakap sebab tengah bahagia.. tetttttt bahagia ker??
ahahaha... and tibe2 ade lintas lansung eh silap terlintas nk
buat entry pasal family aku...  meh2 aku kenalkan orang yg paling banyak berjasa kat aku...
jojom...!!!


abah

hencek yg emcem ni lah abah kesayangan aku... hehehe.. dulu aku takot sgt ngn abah aku ni..
muke pun garang jek.. bukan aku jek yg cakap tapi member2 aku pn cakap
cmtuh.. polis la katekan.. tapi sekarang da pencen da.. and garang abah pun da makin hilang... cume
aku xnafikan abah aku seorang yg sgt tegas... aku rase dlm adik beradik aku,
aku yg paling ikot perangai abah aku nih.. pendiam and payah nk mesra ngn sape2.. hahaha..
kalau korang nk tau, kelemahan aku ade pada abah aku.. haaa kantoi la kan aku bagitau cmnih.. tapi aku memang lemah sikit la ngn abah aku nih... pape yg kaitan ngn abah
aku mesti aku yg lebih2 terase... huhuhu.. and aku paling xboleh bile abah marah aku.. mule la rase nk menangis even benda tuh kecik sgt2 jek pn.. kalau orang lain marah aku xpe pulak..
aku boleh jek buat xtau.. tapi bukan ayah aku.. haa abah jgn marah2 owg tau..
heeee ~~ and ag 1, abah aku nih susah nk diajak bergambar.. kalau dapat amek gambar ngn abah tuh
kire bertuah sgt la tuh.. haha.. tapi sekarang abah da ok da.. kalau ajak bergambar
sekarang da pandai nk posing2 bagai.. hehehex.. papepn
owg sayang abah sgt2... muahhhhxx... =)


emak

dan yg cantek ni mak aku.. hahaha..
even da berumur pn aku rase mak aku ni cantek ag.. hehe.. aku nk camtuh gk la nanti..
boleh x?? boleh x?? heee...
mak aku ni memang garang.. ramai budak2 yg takot ngn mak aku ni.. sekali mak aku da membebel,
haaa dengar la puas2.. hehehe.. yg paling aku suke mak aku pandai masak
tapi anak2 die............ hampeh.. ahakz.. bile la aku nk mewarisi skill2 yg ade kt mak aku nih..
aku pn nak terer masak gk.. and 1 benda yg aku ngaku, dulu aku suke menjawab
bile mak aku marah aku.. aku xmenjawab depan2 tapi bile mak aku marah jek, aku masok bilik..
kalau xpuas ati mule la aku pulak membebel dlm bilik tuh..
tapi sekarang aku da xbuat cmtuh da.. kadang2 jek ( tetap ade ag tuh.. hehe )
bile aku boleh berfikir ngn baik aku cube la paham yg cara org dulu2 fikir xsame ngn care kite fikir..
tapi adat la akn sape yg suke kene marah.. tapi aku xmenjawab kay.. kalau xpuas ati
sgtttttttt baru aku bersuare.. aku xsuke.. takot nanti aku jadik kuang ajar.. haa xmao3...
diam lebih baik... pade sape2 yg suke menjawab tuh, fikir la..
da besar kan, jgn perangai cm budak kecik.. tau carik salah org lain tapi salah diri sendiri xnampak...
eh ni bukan cite pasal mak aku da nih.. hehe.. pape pn kakde sayang mak..!!!
luv u... =)


kakak

haaa ni pulak akak aku yg sulung.. ramai cakap kitorang nih cam twin.. yeke??
yeke?? adat la kan.. name pn adik beradik... sape ag cun?? hahaha..
xpayah jawab pn xpe... aku xnk tau.. hik3.. akak aku nih garang and suke membebel.. haha jgn marah..
tapi betol la tuh.. sesuai la ngn keje die jadik cikgu tuh.. aku lak xminat nk jadik cikgu sebab
bagi aku nak jadik cikgu kene betol2 pandai..
nanti anak murid pijak kepale. haa tuh yg aku xnk jadik cikgu tuh.. tapi kalau dpt aku nk gak.. hehe..
akak aku nih baru jek lepas bertunang baru2 nih so korang2 jangan berangan la
nak usya2 ke pape ek.. hahaha...
mau ngamok tunangannye.. :p


kakngah

yg ni pulak kakngah aku.. aku ade 2 akak jek..
kakngah aku nih la merangkap roomate kat umah aku tuh.. kitorang share2 bilik...
dalam adik beradik aku, kire aku paling rapat ngn kakngah aku nih la..
name pn duk sebilik kan.. dari dulu kalau ade pape, memang aku share ngn kakngah aku nih and akak aku
share ngn adik aku.. so xpelik la kalau aku ag rapat ngn die kan..
kakngah aku nih la jadik teman nk cite2 sebelom tido.. hahaha..
ag2 kalau lame xjumpe.. masing2 sibok nk bercerita sampai xtau da nak dengar cite sape.. yela dua2
nak bercakap kan.. sampai gadoh2 gak la.. and peristiwa xboleh lupe kakngah aku
nih penah gigit jari aku.. giler kejam.. hahahaha.. mao xmeraung aku..
xpe2 nanti aku balas balik.. hehe.. kakngah, thankz a lot..!!
aok banyak tolong org... tq =)

kakde
yg nih kenal x??? ehehe.. da tulis kakde tuh kan.. haaa family2 aku semua panggil aku kakde
sebab anak ke3 kan.. dulu kalau kat sekolah aku xbagi jiran2 aku panggil
aku kakde sebab malu.. hehe biase la budak2 kan.. sekarang aku da xkisah da pun.. ape
la sgt pade name kan.. tapi name aku dapat dari dulu sampai sekarang macam2 kot... tapi aku ag suke
org panggil aku nabila.. makne name tuh pn elok.. kire kalau panggil tuh same cam doakan
aku la kan.. so panggil aku nabila kay... kene cite ke pasal aku?? xperlu kot... hehe..
nanti korang nyampah lak.. tapi sukati aku la kan.. blog aku.. hahaha pape la nabila nih...
xpe2 kite ke person yg seterusnye kay..


fatin

nih pulak adik aku.. yg paling bongsu and yg paling ngade.. opss hahaha..
even die bongsu xde sorang pn dalam family kitorang yg panggil die ni adik.. kitorang panggil fatin..
da biase kot.. kalu tibe2 org suruh aku panggil die nih adik, memang tergeliat
la lidah aku kot.. hak3.. adik aku nih tinggi.. baru form 3 jek pn.. akak aku pn kalah, ape ag aku
kan.. =) muke pn ramai yg cakap die ag matured and aku lak yg nampak cam anak
bongsu dalam family aku tuh.. kire boleh manje2 ag la kan mak kan, abah kan..
(sambil kelip2 mate).. aku xrapat sgt ngn adik aku nih mase die kecik2.. even da besar pn ade mase
jek baik.. tapi sekarang ok la.. better dari dulu...
antara aku ngn fatin nih, die ag suke bergaye dari aku.. aku suke yg simple2 tapi die da cam org besar
jek.. rasenye sebab ikot akak aku yg 1st tuh.. hehehe..
biar semua xcaye yg die nih adik aku.. aku pn nk jadik bongsu gak... hahaha



so da kenal kn ngn family aku nih...
even aku jarang ade kt umah, aku tetap ingat kat diorang... aku sentiase ingat dalam ati aku
nih.. kadang2 memang aku lupe nk col umah tapi tuh xbermakne aku xingat kan..
entry nih pun leh jadik bukti yg aku memang ingat kat
diorang.. bukan saje2 buat utk publish kt sini tau... hehehe...
k la aku nk undur diri da.. penat kot nk kene perah otak gak nk type entry nih..
aku da la da lame xdescribe benda2 cmnih..
skolah pn da lame tinggal kn.. eh tibe2 windu nk gi skolah semule... wink*
k daaa...


Thanks for reading =)

January 4, 2011

hari2 ku di taon baru... =)


cakkk...!!!

huhh da 4 hari da pn kite kt dalam taon baru ni...
2011..
and aku baru terhegeh2 nk cakap pasal new year ni bagai.. ahahaha.. bukan ape, tiap kali aku
bukak jek blog ni, rase nk tulis macam2 tapi malas giler2 nak menaip..
klo boleh aku nk ape yg aku fikir tertulis sendiri.. boleh ke cmtuh??? hehehe... dasar pemalas
memang cmnih.. ahakz nabila da kutok diri sendiri so korang2 xpayah la nk menyusahkan diri kutok2
aku lak kay... =)

aku xcam korg2 yg sambut new year ngn bf, hangout ngn member2 sume tuh..
aku siap balik umah ag tau.. haa baik x aku??
baik kn?? peace..!! aku sambut new year aku depan lappy jek pn.. waaaa cam sedihnye
bunyiknye kn.. mengunline jek all d time.. bosan kot..
sambil borak2 ngn adik aku.. (sebenarnye adik aku tuh nk tunggu turn on9 jek pn..) hahaha...

and aku sgt2 la epy malam tuh.. =)
aku dapat ape yg aku nk lame dulu.. thankz yek for those dat make me epy gilak2.. haha..
and aku anggap tuh la sweet time aku in new year nih.. rase nk senyum2 jek time type
entry ni sbb teringat ape yg jadik malam tuh.. agak kelakar la bagi aku.. hik3..
tp nanti org2 kat sini ingat aku giler pulak senyum sorang2.. and thankz gk kat sorang ni yg buat
aku rase curious ngn ape yg die buat.. 1 aku nk pesan,
KALAU RASE NK KENAKAN AKU,
BAIK LUPEKAN JEK SEBAB DIRI KO SENDIRI YG
SENTAP PASTUH KAN...
takot x?? takot x?? haha pedulik pe aku ko takot ke x kn.. =)

and new year aku berjalan cam biase jek.. nothing special sepanjang arituh..
yela demam aku ni pn xbaik2 ag sampai la time aku type entry nih. ceceme pn xok tambah ag ngn
batok2 n suare yg makin lame makin lunak.. ( antonimkan ayat aku ni tau.. =P )
and sekejap jek hari ahad da sampai and tuh maknenye da sampai
mase utk aku balik shah alam semule.. malasnye la nak balik.. aku xpuas ag nk makan kt umah ni..
hehe.. nabila memang kuat makan pn tau.. badan jek kcik.. =)

and malam tuh aku habiskan mase ngn my syg and my didy.. haa korang fikir la sampai dapat
sape yg aku maksudkn tuh.. da dpt nanti bgtau aku tau..
ahahaha.. and malam ni gk la aku teringat kembali ape yg da jadik sepanjang sem lepas..
bile fikir2 balik lame jugak la kan.. my didy ni la yg tibe2 ingatkan aku balik ni...
kadang2 rase cam xsangke lak.. tapi sweet larhhh..!!
dari mule sampai la sekarang macam2 da kitorg da alami rupenye..
lame kot...!!! and now its time for us.. hehehe


memang terbukti aku ni banyak mase lapang... =)

memang lumrah xkan selamenye epy kn.. balik2 jek aku da tension..
kadang2 aku pelik gk manusia ni xpenat2 ke nak sibuk dalam urusan org lain.. aku tau ngn care
cmni la diorang nak buat aku down and tamatkan segalanye yg aku da mulekan
tapi aku takkan sesekali mengalah selagi xsampai masenye aku nk buat cmtuh.. aku sgt2 yakin ngn
diri aku buat mase sekarang.. tapi nangis jugak.. haha..
bukan sebab xtahan tapi sedih bile org lain yg kene macam2 disebabkan aku.. =(

lambat aku tido malam tuh and aku epy sebab aku dapat 1 col and aku tau aku bukan
sorang2.. pukul 5 pagi baru aku tido....adehh aku dapat bayangkan camne ngantoknye aku kt office
sok.. kalau x awal jek aku da karam time nih.. hehe.. anyway thankz to u..!! =)
k la aku undur diri dulu.. cehh formalnye ayat aku...
daaa....

p/s : epy bfday to ron.ronnie.. smg epy2 sllu ye kak..!!


Thanks for reading =)