Nuffnang Ads

January 27, 2011

aku gile monster..!!

 
monster aku..!! hehe.. credit pic to kak liyana

bace title pn da boleh tau kn perasaan aku nih.. ahahaha...
actually tadi aku berblogwalking.. sukati aku jek buat perkataan nih.. aku kan big boss.. hehe.. seriusly aku bosan
xde keje la kt tempat aku practical nih.. sebenanye aku yg xmintak keje..haha...
merayap punye merayap sampai la aku sesat kat blog akak nih.. aku
panggil kak liyana jela ek.. suke2 aku jek kan.. mule2 aku bukak jek blog akak tuh, waaaa awesome..!!
aku nampak monster..!! and korg nak tau x..?? jeng jeng jeng... bajet ade yg nk bace blog aku... huhu..
meh2 aku bgtau.. aku baru sedar sometink.. aku baru sedar yg
aku giler monster..!!!

jujurnye la kan aku xminat benda pelik2 nih.. means yg muke hodoh2.. haha..
aku selalu cakap burok la sampai la aku sedar yg sebenanye aku minat gk la ngn benda2 nih..
haaa kan da jilat ludah sendiri.. arghh gelinye ayat... yarkss.. uhh.. hehe..
but now aku rase monster ni giler ciut miut la... rase nk jek kumpul banyak2 letak kat bilik..
chumiell giler...!!! patot la cayunk aku giler elmo.. nampak jek brutal tapi minat gk menatang nih..
ahaha... =)

bising la die kalau aku cakap elmo nih burok.. haha

sekarang nih ngn aku2 skali minat ngn elmo nih... tapi xla sampai giler ag..
monster tetap jadik ranking no 1.. sebenanye byk jek yg aku minat tapi arinih aku rase monster
nih sgt2 chumiell la.. hehe.. da la aku nih mmg dari dulu ag minat
handmade products nih.. and bile tengok akak ni buat mcm2 product dari felt and jeans, tibe2
aku rase alangkah bgosnye kalau aku pn ade talent cmnih.. boleh
aku buat macam2 utk diri aku sendiri.. tapi aku sedar la yg aku nih mmg xde bakat pn.. mase pn xde..
bzi jek... padahal xpenah nk gune mase tuh elok2.. hehe.. and aku bertambah2 suke
bile aku tengok keychain nih..



haaa bagi korg2 myb akan nampak biase2 jek tapi aku suke..!!
aku nampak kesenian kt situ.. bajet org seni jek aku nih.. ehehehe.. and aku nak gk keychain nih...
tunggu la xlame ag.. akanku pastikan ia menjadi milikku... haha.. kay la aku nk out dulu dari blog nih..
mamat yg aku xsuke da ade kt cini.. xsuke..!!
jojom out........ (=

p/s :
thanks kat en. razali and en. azli coz belanje makan and minum... (=




Thanks for reading =)

2 comments:

.cik yaya. said...

thanks! anda telah diterima join geng blog pink
!

N.A.B.I.L.A. S.H.A.M.S.U.D.I.N said...

hehe..
akhirnye..
penat check name kt intake aritu...
mule2 agk kcewe tp d last yess..!! :)