Nuffnang Ads

February 29, 2012

berkocak ..


engkau saja yang bermain di fikiran tiap masa dan ketika
tak terlintas di hati ini untuk curang kepadamu
oh kekasih

aku harap pendirian engkau juga
sama - sama pertahankan kebahagiaan
walau diacu belati tajam mengugutku
cinta aku kasih aku tetap untukmu sampai ke mati
hanya itu mampu ku beri

tersentak lamunan bila diri ini disentuh oleh seseorang
ku cuba damaikan hati yang kian berkocak
agar perasaan sedih aku ini tidak nampak

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sebahagian lirik yang aku petik dari lagu kau tetap dalam anganku..
entah kenape dari perjalanan balik aku asyik teringat lagu ni.. sama macam ape yg
aku rase.. berpure2 gembira walaupun hati ni dah macam takde..
tension tapi buat macam biase.. hurmmm

hidup ni kalau takde rase perit and sakit memang tak seronok..
bosan.. tapi bile rase sakit dalam hati tu ade, air mata jadi peneman setia..
nak buat macam mane kan... biarlah .....



Thanks for reading =)

February 23, 2012

vanilla coklat ..


Aku tersesat menuju hatimu
Beri aku jalan yang indah
Izinkan ku lepas penatku
tuk sejenak lelap di bahumu

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Tentang cinta yang datang perlahan
Membuatku takut kehilangan
Ku titipkan cahaya terang
Tak padam di dera goda dan masa

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

sape2 yg tengok vanilla coklat confirm tau lagu ni kan..
termasuklah ngn aku skali.. waktu org lain sibuk cakap cite ni best aku pulak buat
tak tau.. sampai la satu hari dlm pendrive member aku ade cite ni.. aku still ag buat tak tau.. nak tau pe
punce aku tengok? mane tak nye... sok ade test mate tapi housemate aku nih
bantai duk gelak sorg2 kat bilik sebelah.. keras ati lagi time tu tapi esoknye aku dah bosan so bukak
la cite tu nak tengok.. bagi aku tak la best sangat tapi seriusly sangat tertarik nak tau jalan
cite tu.. so haruslah nak tengok sampai akhir kan.. tapi malas nak turun bawah
tengok tv.. erk mmg aku tak suke tengok tv pon... heeeee (0,<)

siap download lagu ni tapi hampeh sekerat jek.. memandangkan
brodben ni dah macam siput nazak so aku pun mintak la dobby aku download kan..
hampeh die cakap tak best.. eiiii die tu memang heartless.. lagu2 camnih mane ade kesan kat die..
hahahaha.. yg penting aku suke.. housemate aku tengok cite ni sampai pukul 4 pagi kot..
gile tak gile kan.. mmg tabik la padahal ade test tu.. 

ok lah takde benda nak tulis lagi dah.. ni pun saje isi mase
yg tak bape lapang ni.. release kan tension sebab dapat soalan muet yg susah giler
giler tadi.. dapat point pulak yg killer.. aku ni bukan pencinta negara tegar.. aku tak tau pasal menteri2
nih... adoyaiiiii point org lain aku pulak sibuk bagi isi.. bagos kan aku ?? huuuuu
mintak2 muet aku berjalan lancar.. aminnnn





Thanks for reading =)

February 22, 2012

risau ..


risau dgn diri sendiri.. makin lame makin kurus dan makin
gelap... muke yg dulu takde masalah sekarang dah timbul macam2.. badan yg dulu
sihat sekarang dah mula sakit2..

rindu zaman dulu.. tak la cantek tapi dulu takde masalah camni..
kate org biase la tekanan waktu belajar.. tapi tetap risau.. lagi2 dgn kesihatan aku yg tak
menentu ni.. harap lepas ni aku kembali sihat dan bertenaga..
aminnnnnn






Thanks for reading =)

February 21, 2012

ladies night ..

assalamualaikum...

hari ni sangat awal aku bangon... lepas subuh tadi
terus tak tido lagi dah.. entah mood ape yg ade dalam badan aku arini.. kalau
tak, matahari dah tegak atas kepala baru la aku nak bangon.. huehuehue.. entry lepas aku ade cakap
pasal jatuh cinta.. wah3 aku saje je nak merepek.. sebab time tu aku rase gembira.. tak
sangka pulak ade yg bagi respon.. yela blog aku ni bukan ade sape2 nak
bace pun kan... huuuu whatever..

entry kali ni aku nak share pasal aktiviti budak2
perempuan kelas aku.. kitorg mmg gile2.. saat - saat kemuncak pun boleh ade idea lagi..
majoriti budak kelas aku pulak gugurl kan so lagi senang cite la.. aktiviti boleh buat kat rumah jek.. bukan
nak singkirkan 4 hero dalam kelas tu tapi aktiviti yg simple, tambah lagi plan saat akhir so
kalau campur diorg gak banyak benda la nak fikir kan... hehehehe
takpe lain kali ade lagi kannn... cehhhh

mule2 kumpul duet, era dah cadangkan yg kitorg terkecuali..
bukan tak nak bayar tapi kitorg pergi beli kerang.. ops lupe pulak nak bagitau yg
kitorg sebenarnye buat BBQ.. disebabkan dlm banyak2 rumah, rumah kitorg yg palingggg jauh,
so haruslah kitorg yg sampai paling lambat kan.. hujan pulak tu.. mmg mate aku pun
layu jek.. hik3 aku malas nak cite panjang so jom terjah pic2 jela eh...




aku pun tak bape nak ingat ape yg ade malam tu.. ayam,
hotdog, kerang, mihun, nuggat and so on la.. ayam 3 ekor beb.. banyak tak banyak fikir
sendiri la kan.. tapi saiz kecik la.. yg penting habis ok..  semuanya licin rasenye..
eh yeke? heee tah..




kerang kami !
mmg banyak sangat time beli tu tapi name pun kerang kan.. kulit je lebih.. tapi
boleh la tahan... yg penting kerang malam tu sangat sedap !








dalam banyak2 pic, aku paling suke yg ni.. effect bulat2
tuh buat aku jatuh cinta.. erk* ok effect tu jadik dari abu arang tu... tapi cun !





ni semua dak2 kelas aku yg join malam tu...



kami yg pantang nampak kamera... :)


dari awal sem lagi aku dah rase sedih sangat.. sebab
lepas ni masing2 akan bawak haluan sendiri.. takde lagi da perangai gile2 yg aku
nak tengok.. semua duduk jauh2.. kalau jumpe pun mesti tak meriah macam sekarang.. waaa sedih..
sungguh aku sayang korang semua sangat2...


Thanks for reading =)

February 17, 2012

mood cinta



aku di dalam mood bahagia
aku......... J.A.T.U.H. C.I.N.T.A lagi !
siapa ?
pada..... D.I.A !!
muahahaha.....

: : abaikan entry merepek ini : :



Thanks for reading =)

February 1, 2012

ceria ..

assalamualaikum...




malam ni terase ceria.. disebabkan takde keje *padahal berlambak* so
aku mengonline jela kan.. tibe2 terbace yang kononnye kalau tengok pic pic baby
boleh hilangkan stress.. gatai je tangan aku gi google and mengesearch,, hambik sukati aku jek gune
bahase sendiri.. hihi.. tibe2 rase tak sabar nak dapat anak buah..
weeee tengah tunggu la nih... hihik

and tadi bukak fb.. chat ngn kakngah aku.. alhamdulillah
sekarang die dah keje.. at least masuk duet kan.. boleh la lepas ni hulur2 kat aku
pulak... hahaha awal2 ag aku dah request benda yg mmg dah lame aku nak.. tah bile la nak
dapat kan.. huhuhu pape pun aku tumpang gembire..

and malam ni dah pun masok 1 februari.. so malam ni
cam biase mengewish kat didy dobby aku.. tapi die dah wish dulu... grrrr (>,<)
sayang sangat2 kat awak ! malam ni plannye nak tido awal sebab da bape hari ni aku tido 2, 3 pagi..
sumpah mengantok gile2 dalam kelas.. tapi mood ceria sebab kakak aku nak dapat
baby, kakngah aku dah keje and perot aku dah kenyang.. hihihi

.. a smile is the best make up anyone can wear ..



Thanks for reading =)