Nuffnang Ads

February 1, 2012

ceria ..

assalamualaikum...




malam ni terase ceria.. disebabkan takde keje *padahal berlambak* so
aku mengonline jela kan.. tibe2 terbace yang kononnye kalau tengok pic pic baby
boleh hilangkan stress.. gatai je tangan aku gi google and mengesearch,, hambik sukati aku jek gune
bahase sendiri.. hihi.. tibe2 rase tak sabar nak dapat anak buah..
weeee tengah tunggu la nih... hihik

and tadi bukak fb.. chat ngn kakngah aku.. alhamdulillah
sekarang die dah keje.. at least masuk duet kan.. boleh la lepas ni hulur2 kat aku
pulak... hahaha awal2 ag aku dah request benda yg mmg dah lame aku nak.. tah bile la nak
dapat kan.. huhuhu pape pun aku tumpang gembire..

and malam ni dah pun masok 1 februari.. so malam ni
cam biase mengewish kat didy dobby aku.. tapi die dah wish dulu... grrrr (>,<)
sayang sangat2 kat awak ! malam ni plannye nak tido awal sebab da bape hari ni aku tido 2, 3 pagi..
sumpah mengantok gile2 dalam kelas.. tapi mood ceria sebab kakak aku nak dapat
baby, kakngah aku dah keje and perot aku dah kenyang.. hihihi

.. a smile is the best make up anyone can wear ..



Thanks for reading =)

3 comments:

Anonymous said...

untung laaa~

Feza said...

semoga ceria selalu. :)

Nabila Shamsudin said...

thanks feza.. :)