Nuffnang Ads

June 1, 2011

hobi bile bosan...

assalamualaikum...

wahaha baru tadi pos entry baru kan.. ops sebenarnye
entry tu patot publish semalam tapi tah tak tau nape tak TERpublish lak.. hee so pe
yg memalukan tu bukan jadik semalam tau tapi semalam punye semalam.. pening ke..?? belom aku
keluarkan ayat ORIX aku ag tu.. T__T

motif kali ni..?? wuuu takde motif.. aku bosan.. lepas
makan sotong goreng tepung tadi, teros housemate aku tido.. tinggal ag aku sorg2.. T__T
sampai ati beliau.. mate aku ni pulak tak reti2 nak tido.. nanti mule la malas nak bangon gi keje esok...
heee hari2 pun malas.. tah bile nak jadik rajin tah dak nabila nih.. hehehehe

tengah2 syok layan tb tadi, tertengok pulak ade dak
jatuh tersungkur.. teringat pulak semalam aku nyaris nak terjatuh ag time keluar
nak gi makan.. tersadung kaki DAK GEMOK.. hahaha nasib aku tak jatuh tersungkur kat situ..
kalau tak maunye aku malu ag.. takkan la hari2 nak malu kan.. da la time makan asyik2
ade jek yg pandang kitorg.. maybe sbb kitorg nih bising kot.. muahaha ade aku kisah
(padahal segan gak... heee).. pekerja kat kedai tu pun da cam kitorg.. bile lame tak datang mesti die
tanye nape.. bile datang ngn org lain pun die tanye jugak.. ergh tak boleh la nak
curang camnih.. muahaha peace..!!

sorry...!!
kan da melalut dari tajuk asal.. sori dear.. >_<
korg suke buat ape eh kalau bosan..?? kalau aku, macam2 jugak yg aku buat.. tapi
tak hilang pun bosan tu.. cume tak la terase mase tu terbuang sia2... ceewah padahal ape yg aku
buat tu jelas2 terang tak payah suluh2 ag da, mmg sia2 pun..


BERANGAN
aku dari kecik kuat berangan.. sebelom tido mesti nak
berangan sampai tertido.. angan2 pun tah sampai ke mane tah.. esoknye nak tido
sambung balik angan2 tu.. hahaha sampai lah 1 mase aku da terlupe ape yg aku angan kan.. biase la
kecik2 mesti la berangan nak yg hepi2 jek kn.. bile da makin membesar nih
(kecik jek aku tengok)  aku suke benda lain pulak...



BERKHAYAL
aku nih pelik.. even aku nak something yg hepi2, 
tapi aku tetap suke fikirkan benda yg pahit2.. means yg tak best la..
bagi aku, sometink tu akan jadik ag sweet bile ade banyak dugaan.. kdg2 sampai nangis2 aku berkhayal sorg2.. padahal tak jadik pun.. mule la mate
bengkak jek pastuh.. so jgn ingat mate aku bengkak sbb gaduh or whateva tau..
hihik pelik ke eh..?? waaa tapi bile jadik yg pahit tu, 'hujan'..
heee =)


MENYANYI
wahaha yg nih hobi lame.. dulu aku
banyak hafal lagu.. so malam2 aku akan nyanyi lagu2 yg aku tau..
aku lak banyak hafal lagu2 jiwang yg lame2.. wahhh menusuk
kalbu tau.. muahaha tapi da lame tak buat.. sbb skg
da takde mase nak layan semua tu.. T__T
tapi semalam aku layan lagu zamani.. tah pe mimpi tah.. aku pun
pelik sejak bile aku hafal lagu die.. tapi lepas tu mencicit
aku lari masok bilik sbb..... takot...!! heee (=



kalau korg, ape korg buat kalau bosan eh..?? tak nak share..??



Thanks for reading =)

5 comments:

Jay said...

kalau Jay,Jay suka nyanyi..tak kesah genre ape pun..Jay tetap layan..hehehe..raja karok ni kat rumah..hahaha

Cik Ezy said...

berangan tu best!
haha

Nabila Shamsudin said...

jay : mesti asyik hujan je kan kt sane.. hehe.. gurau

Nabila Shamsudin said...

cik ezy : mmg best...!! hee macam2 boleh nak berangan.. tp berangan jela kn... :)

Jay said...

segala ribut petir berserta hujan lebat melanda kat sini.cuma angin taufan je yg xde.haha.suara Jay sebijik cam hazamalah.hehehe