Nuffnang Ads

May 7, 2011

kini aku di sini . . .

assalamualaikum...
fuhh fuhh semak samun da blog aku... labah2 lipas
semua da merayap.. erk lipas..?? semalam aku melompat2 sbb lipas kat kaki aku.. hahaha
nasib xde yg nampak.. maluuu... syhhpp jgn kecoh2..

eh2 korg rindu tak aku da lame tak jenguk blog..??
rindu kan kan kan.. eley malu malu pulak.. nak kate aku perasan la tu.. T__T
biarlah tapi aku rindu kot kat blog aku yg pinky sgt2 nih.. eh ade org da unfollow aku.. wuu wuu
nak tacink la camnih.. muahahaha blog tak best mmg la semua lari..
silap2 aku pun lari sekali nanti.. hehehe

aku takde idea nak update blog nih.. busy ke hulu
ke hilir sambil kepit fail celah ketiak ngn muke kerut seribu mengalahkan PM yg nak
settlekan problem negare.. aduyai tapi sekarang da lega sikit even ade lagi problem2 yg tak settle..
disebabkan kepale da berat ngn masalah negare yg takkan penah settle, aku
amek keputusan gi bercuti.. jaoh woo aku gi... aku gi mane..??




takde maknenye nak bercuti.. balik umah mak ayah aku la..
rindu sgt2 da nih.. plan asal nak balik selase lepas tapi ade pulak benda yg menghalang..
semalam pun aku ingat nak balik tapi tak dapat jugak.. sampai la arini aku confirmkan nak balik jugak..
bukan ape, lepas ni aku da busy.. (kot la.. hehehe) so nanti aku da jarang2 dapat balik..
rindu nak makan kat umah.. rindu nak tengok semua jeles ngn aku... muahaha
sape kau sampai semua nak jeles.. hehehek

seriously, aku takde hati nak balik tadi.. aku punye
la nak balik dari minggu lepas tapi last2 malam tadi terase mood aku yg
berkobar2 nak balik ni cam da kene simbah ngn asid.. sampai da takde rase nak balik sedangkan
rasenye housemate aku pun da bosan aku asyik cakap nak balik.. huuuu didy aku cakap
sbb aku still tacink ag.. yeke..?? entah la.. tapi aku kuatkan hati nak balik jugak..
aku abaikan rase2 yg buat aku tak nak balik tu.. sebab aku rindu umah, rindu family aku.. lame
kot aku tak balik.. eish2 diorg pun mesti rindu aku jugak.. hahahaha

and now aku da ade kat temerloh da.. da siap tertido
kejap tadi tapi terjage sbb mak ayah aku borak pasal aku.. oooo ngumpat eh bah..??
hehehehe aku da makan.. ikan keli masak belada.. waaa sedappp.. heee.. eh cam panjang jek entry
aku nih.. heee takde keje sebenarnye.. ok2 nak blogwalking.. tadaaa....

p/s :
eh blog da lain kan.. erk ke aku yg baru perasan..?? heee






Thanks for reading =)

11 comments:

Jay said...

owh cuti tak cakap ek?hehehe...enjoy kan cuti2 malaysia ni..:)

CutieIntan said...

owh balik kampung rupanya...saya terignin sangat nak makan ikan patin muahahaha

Nabila Shamsudin said...

jay : kene bgtau eh..?? hehe.. tapi esok nak balik da..

cutieintan : ikan patin sgt best.. dtg la temerloh... :)

Jay said...

hahaha..gurau je..patutlah lama menghilang..tunggu entry baru xder.hik hik

Nabila Shamsudin said...

busy la.. hehe.. pure2 busy pun ye jugak.. haha

Jay said...

haha..pure2 tu yg bahaya tu..kih kih

afiqazizan said...

seronoknya tengah bercuti..kalau temerloh saya tak penah pegi lagi kat sana..hehe.

afiqazizan said...

seronoknya tengah bercuti..kalau temerloh saya tak penah pegi lagi kat sana..hehe.

Nabila Shamsudin said...

haha bukan bercuti la.. balik kampung.. tak pernah gi..?? mai la datang makan ikan patin.. hehe

aleen aiden said...

eh lawa pulak sign temerloh tu dlm gambar.salu alin lalu depan tu xnampak cantek pon.keh3

Nabila Shamsudin said...

haha sbb sellau sgt tengok kot.. da jadik bosan.. huhu