Nuffnang Ads

April 30, 2011

seram tapi best...

assalamualaikum...

lame rasenye aku tak update.. broadband da ok
tapi bile on9 jek mesti rase boring.. jap je aku da off.. nak buat entry baru pun rase malas
sgt2.. aduhh penyakit ape la malas sgt ni kn..

eh malam tadi aku tengok wayang..
midnight ag.. mmg tinggal effect kat aku sampai sekarang.. aku tengok cite.....



fuhh serammmm..!! tak tau la bagi org lain
kan tapi kalau aku, serius aku mmg takott.. sbbnye ramai yg cakap cite
ni mmg betol2.. aku gi ngn era, member aku.. die pun da gelabah time tengok cite ni.. aku??
cube relax sbb tak nak terlepas mane2 part.. tapi aduh aku seram la ngn amar tu..
tadi time aku godek2 carik pasal cite ni, aku jumpe blog Uncle Seekers tu.. time tu la aku nampak
pic yg..... eish tak nak sebot.. aku still ingat setiap part.. alamak..
cepat la aku lupe... aminnn.. T__T

dah2 tak mao la cite pasal cite tu.. erk takot
tak hilang ag.. minggu lepas pun aku tengok wayang jugak.. ngn didy aku..
bagi aku cute ni pun best jugak.. nak tau cite ape..??



best la.. bagi aku, cite ni lansung tak bosan..
pasal cinta sgt pun tak jugak.. serigala pun tak keluar kerap sgt.. mmg terbaik la..
sepanjang tengok cite ni, mmg buat aku sentiase berfikir.. sekejap nanti aku fikir org lain, jap nanti
aku fikir org lain pulak.. last2 serigala jadian yg sebenar tu mmg aku tak sangka pun.. so
mmg cite ni tak boring.. and 1 ag, time aku tengok cite ni, wayang full kot.. mmg
ramai yg tengok cite ni.. BEST sgt2... tak rugi.. >_<

p/s :
rase cam kerap sgt pulak aku tengok wayang kan..
tapi sekarang mmg banyak cite antu kat pawagam.. eh dengar cite SERU pun best
jugak.. yeke..?? jojom tengok nak..?? heee...




Thanks for reading =)

4 comments:

Cik Ezy said...

lame xsnggah cni!
cite seram? xmo tgokkkk..
hehekk..
cik ezy penakot..

Nabila Shamsudin said...

hehe nabila pun takot jugak tapi suke tengok..
tapi rase cam dah tak berani pulak.. hehe

afiqazizan said...

skunk ni saya dah jarang pergi panggung wayang..biasa tengok filem baru kat astro first je..hehe.

Nabila Shamsudin said...

untong la ade astro..
umah nabila takde astro pun..heee