Nuffnang Ads

April 27, 2011

kuang asam punye teksi..!!

assalamualaikum...
arini takde mud la nk update.. nk blogwalking pun cam
malas sgt2 jek.. sdgkn sebelom nih sampai office jek teros bukak blog2 yg ade entry best...
tapi tibe2 rase nak share sometink.. ermm benda ni jadik pagi tadi.. time tu aku
on the way nak gi keje.. da nak sampai da pun.. nak tau ape jadik..??

AKU NYARIS NAK KENE LANGGAR NGN TEKSI...!!



berderau darah aku.. seriusly terkejot..
tapi bukan salah aku.. elok2 aku bawak kete nak pusing kat roundbout, tibe2 ade
1 teksi laju giler2 dari belah kiri aku.. time tu nasib jugak la aku nak pandang tepi.. aku nampak laju
semacam jek tapi aku da pun kat roundbout tu sedangkan teksi tu dari belah kiri.. sepatotnye
teksi tu yg slow bile da sampai kat roundbout, tapi malangnye teksi tu teros jek.. disebabkan aku dpt
agak teksi tu mmg akan langgar aku, so aku pun TERPAKSE la tekan minyak utk laju..
mmg betol, kalau la aku bawak cam biase jek, confirm kete aku da kene langgar..
TAPIII...!!

TEKSI TU HON AKU PULAK..!!

aduh bengang giler2 la aku pagi tadi..
boleh pulak die hon aku kuat2 kat situ.. aku pun pelik la.. konon2 fikir positive la yg
driver teksi tu maybe terkejot ke ape kn.. weh die jerit cakap aku bute..!! hangin 1 badan la aku..
bikin panas pagi2 sedangkan jelas2 die yg salah.. aku kat roundbout tu buat uturn ag,
sedangkan die nak straight.. mmg buat mud aku jadik tak baik pagi2 tadi..
bukan marah tapi TAKOTT.. huhuk ='(
fobia lame tak hilang ag, da kene skali ag...T__T

p/s :
tapi kan teksi kat shah alam ni mmg laju2.. menakotkan betol la..



Thanks for reading =)

6 comments:

sweet stalker said...

huhu, atien pernah xcident dgn driver teksi..india plk tu,.dkt traffic light. nyaris2 nak ke balai. serikk2..

Nabila Shamsudin said...

same la atien.. india jugak ni.. marah betol.. fobiaaa...

Jay said...

mmg x patut lah teksi tu..dah buat salah tapi hon org pulak...cuba nabila bg tahu Jay apa nombor plat teksi tu..Jay nak p bako..jangan x bako...:P

aNiss :):) said...

alaaa... nape nabila tak langgar je taksi tu... hehehehe =) tak pun nabila hon dia balik... main2 lawan hon ke... =)

afiqazizan said...

nasib baik xde pape berlaku kat awk..pemandu teksi tu pun satu..bawak laju2 lak dia.

Nabila Shamsudin said...

jay : tak terfikir pulak nak aemk no plat teksi tu.. tp mmg geram la...

aniss : haha nanti sampai bile2 pun tak stop pulak..

afiqzizan : tu la pasal.. nasib baik tak kene lagi.. kalau tak entah ape la yg jadik...