Nuffnang Ads

April 7, 2011

senyumlah. . .

assalamualaikum....
sambil senyum lebar2 sampai ke telinge... biar padan ngn title entry nih... =)

senyum...?? nape aku buat entry senyum..??
aku tengah tersengih2 happy dapat iphone yg diidamkan ke..?? atau senyum
sorang2 sebab dapat makan kenyang2 sampai xlarat nk bangon..?? atau tengah tersipu2 malu saat
tengah date dgn yg tersayang..?? >_<  eish ape punya banyak atau daaa..
tapi semua tu...

SALAH SALAH SALAH

aku buat entry ni sebab aku pelik... bagi aku dalam
banyak2 benda. senyum tu senang sangat.. dalam mase 1 saat jek kite dah boleh
senyum.. and kite just perlukan beberape saat jek untuk teros teros teros senyum.. bukan suruh
senyum setiap mase pun kan.. kalau senyum jek memanjang, sah2 orang
cop GILE... hihik kan kan..??



tapi nape zaman sekarang ni susah sangat nak nampak
semua org senyum.. gi la mane2 pun, muke kelat toye tu jugak la yg diorg nak tunjukk
kat aku.. bukan la semua tapi da susah nak tengok yg betol2 ikhlas nak bagi senyuman.. ni x.. senyum
sinis jek.. arghh annoying k... korg tau x bile muke da memanjang nak kerut, kening pun
da bercantum, muke nampak ag tue... da la tue, garang pulak.. korg nak
camtu..?? jatuh saham la beb... T_T

1 ag yg perlu korg tau, senyuman ni salah 1 dari keindahan
yg Allah s.w.t da bagi pada kite semua.. bile semua tersenyum sweet sweet gitu, kan ke indah
dunia kite nih..?? ececeh bangga la cikgu aku bace ayat2 aku nih... >_<

erk korg nak cakap aku pun susah senyum ke..??
ehhhhh bukannnnn... aku susah sikittttt la sebabnye bile aku senyum, org yg aku da
murah hati bg senyuman tu pulak buat derk jek.. eiiii malu nyampah aku.. tekad teros xnk senyum
da kat org tu... nanti lain kali kalau die senyum balik, aku lak nak buat muke bajet2
sombong... jahat x aku..?? >_<


p/s :
entry ni aku xtujukan kat sape2.. khas utk semua and diri aku sendiri.. :)
sebab sekarang aku still cube utk senyum.. T_T




Thanks for reading =)

6 comments:

Cik Ezy said...

meh nyanyi lagu senyum..
haha

Nabila Shamsudin said...

senyum xperlu kata apa2.. :)
hehe...

afiqazizan said...

saya suka berkawan dengan orang yang tidak lokek untuk bersenyum pada saya..lagipun senyum itu kan sedekah..hehe.

Nabila Shamsudin said...

betol2...
xrugi pnn kalau senyum selalu ni kan...

aNiss :):) said...

senyum :) nabila, comel lah blog awak.. jeles.. hohoho~ eh, sowi k.. nak tulis semalam.. p tak jumpa link nabila... sowi sangat sangat.. tengok lah entry tadi.. dah edit pun :)

Nabila Shamsudin said...

hehe thanks aniss...
eh nabila saje jela maen2..
anyway thanks... :)