Nuffnang Ads

April 5, 2011

bestnye bile ade kawan.... :)

assalamualaikum...

aku xnak cite panjang2 memandangkan aku ade keje
yg perlu disiapkan sebelom esok.. mmg tengah kelam kabot... dlm hati risau cuak
semua ade.. eh nabila ni.. kate busy tapi sempat jugak buat entry baru... ehem ehem entry nih
bukan sebarangan entry.. wah3 kemain lagi nabila ye.. hehe.. ok serius sikit.. aku buat
entry nih khas utk my new member in blog's world.. *erk nape cam pelik jek ayat aku ni..??*
haa nak tau sape..?? meh meh aku kenalkan...



mesti korg nak tau camne aku boleh tibe2 friends ngn
diorg kan..?? masing2 duk jaoh pulak.. sorg asal kelantan and sorg lagi asal sarawak..
semuanya bermula dgn 1 peristiwa tragis lagi sadis.. haha xla.. aku nih banyak main2 je kan.. ok
sebenarnye aku ade prob ngn blog aku ni.. bile aku click kat button older post jek, keluar
cam error.. aku xtau la bile startnye sebab aku baru je perasan beberape hari lepas..
ade gak aku mintak tolong kat blogger lain tapi xde respon.. hurmm maybe diorg busy kot nak layan
aku.. tibe2 tadi aku terbace aniss ade problem yg same tapi da settle.. solehah yg tolong
aniss nih.. aku pun terkedek2 la comment kat diorg ngadu2 sambil
nangis2... <--- sila jangan percaye kay.. hihik...


hope kite kawan sampai bile2 ye... >_<

thanks sgt2 kat aniss and solehah sebab da tolong aku nih..
nak harap aku buat sendiri, alamatnye sampai bile2 la blog aku camtu.. hahhaha..
siap solehah buat tutorial da utk sape2 yg ade prob cam aku nih.. tapi ade prob pulak sebab aku
xboleh save.. banyak kali aku cube sampai aku fedup.. tapiiiiiii... diorg still tolong aku.. kitorg add
pulak kat fb.. chat chat akhirnya settle.. thanks sgt2 ye solehah and aniss.. toche toche.. >_<
sekarang..?? problem aku da settle.. korg da boleh view semua entry2 aku yg lepas
tanpa ade masalah lagi.. ececeh macam la ade yg nak bace blog aku kan..
heeee.. sekali lagi thanks..

moral of the story, jgn malu2 kalau ade masalah.. mintak
tolong pada org yg lebih pandai dari kite.. xpayah nk sombong2 sebab setiap kebaikan
yg kite buat, pasti ade ganjarannye kan.. selain just mampu ucap terima kasih, aku mmg xtau da nak
buat ape.. so aku buat entry khas utk korg ye... T__T

p/s :
kate nak entry pendek tapi panjang jugak kan..
hehehe jari nih bile da mule menaip, susah nak berhenti.. ok full stop..!! hahaha...



Thanks for reading =)

7 comments:

Cik Ezy said...

betol2..
xleh malu b'tnye..
best kn dpt kwn baru kat blog..
=)

♥ solehah ♥ said...

hehe..gelak2 sorg2 je lah solehah bca..hehe.. :)

nnti ada pa2..tnya je..solehah tolong stakat yg mmpu..ngee :)

Nabila Shamsudin said...

kak ezy :
yup xley malu bertanye even ade jugak malu2 tu.. heee ezy pn kawan nabila jugak kan... :)

solehah :
gelak sorg2 ye.. hehe..
thanks ye solehah... :)

aNiss :):) said...

same same nabila :) no hal lah.. kak solehah yang tolong aniss :) em, kite kawan okay :)

Nabila Shamsudin said...

aniss :
xpe kite same2 tolong...
kite kawan.. :)

Izyan Masri said...

KEHKEH.BUSY BUSY PON SEMPAY UPDATE YE XD

Nabila Shamsudin said...

hehe demi blog xsempat pun jadik sempat... :)