Nuffnang Ads

April 11, 2011

perempuan kuat cemburu...??

assalamualaikum...
kalau bercakap tentang cemburu ni, macam2 pendapat yg
kite boleh dapat kan.. eleh tipu la kalau korg cakap xde perasaan jeles semua nih kan..
kalau korg tu mutant, ye aku caye korg xde perasaan.. muahaha.. kalau tanye pada lelaki, jawapannye
lain and kalau tanye pada perempuan pulak pulak, lain jugak jawapannye.. tapi kalau
tanye lelaki or perempuan yg kuat cemburu, jawapan hanya 1 kan.. semua sependapat cakap
perempuan la yg paling kuat cemburu nih.. tapi betol ke perempuan jek yg kuat jeles nih. . .?? abeh
lelaki tu xde la jeles semua ni..?? da tu yg masok paper hari2 kes belasah orang sebab
cemburu punye pasal tu bukan lelaki ke..?? haa ape kes ni bro..??


bile cakap pasal cemburu bute, mesti perempuan
jugak yg kene.. ok ni pendapat aku la kan.. mmg perempuan ni kuat cemburu.. tapi
cube korg fikir betol2, nape mesti diorg nak cemburu kan.. bukan sebab lelaki jugak ke..?? secara
umumnye, perempuan ni jeles sebab 1 hal jek.. bile die rase hak die tergugat.. haa kalau da
lelaki pn gatai nak layan sana sini, logik la kalau nak jeles pn kan.. sape yg rase die
perempuan sile sokong aku kay.. habis la aku kene hentam sat ag ni.. heee

dulu member aku pernah cite kat aku yg awek
die suke nak jeles xtentu pasal ngn die.. so aku pun ngn lagak cam sorg kaunselor
xbergaji ni sambil buat2 muke cam innocent pun soal selidik cam polis kat member aku tu.. fuhh
last2 die yg kene sembur ngn aku.. ehehe cian member aku tu.. tapi padan muke pn ye
gak.. da kalau ko lansung xde mase nak layan awek ko sendiri, mmg la awek ko
fikir macam2.. cakap awek xpaham tapi da kalau nk kuar ngn die xde mase tapi boleh pulak keluar
sampai pagi ngn member.. baik ko xpayah ade awek je kan.. ehem ehem.
 emo lak aku.. hihik

aku..?? eh aku baikkkkk... mane ade jeles2 ni..
ehehe.. ok2 aku tau aku menipu.. aku mmg kuat jeles pn.. tapi xsuke nak tunjuk..
haha sampai la ade yg cakap aku ni heartless.. kalau dulu kire cam sie2 la nak buat aku jeles ni.. ko
ingat aku kisah..?? wakaka.. bukan aku xjeles tapi mmg aku xsuke nak tunjuk,.. aku buat xtau
jek.. kalau bf buat aku jeles, aku buat ag jeles terok dari tu.. sape suruh kan.. hee tapi tu
dulu la.. sekarang da xcamtu da.. sebab sekarang aku jadik makin
TAMAK... :)

so aku mmg bangkang la ade yg cakap perempuan
je yg kuat jeles.. sebabnye kalau ikotkan pengalaman, means dari member2 aku jugak,
lelaki ni kalau da jeles ag terok.. silap2 gf tu duk terperuk jek kat umah.. xboleh gi mane2.. cemburu
punye pasalll.. haaa ag terok kan... dalam berite, belasah sampai mati sebab cemburu, erk
ag ganas.. kalau perempuan, plg kurang simbah jek asid.. eish semua ganas.. >_<

p/s :
nak cemburu boleh tapi jgn la berlebih2..
jangan risau kalau couple korg kuat jeles ni.. baik korg risau pada couple korg yg
xde lansung sifat jeles.. kemungkinan diorg kurang normal or ..................... haha.. baik korg
selidik pasangan korg awal2.. nanti nyesal pulak... :)

p/ss :
kene tinggal lagi.. adehh.. bile la aku nak tinggalkan die pulak.. hehe






Thanks for reading =)

6 comments:

aNiss :):) said...

both kuat jeles okay! girl kalau jeles, dia akan luah rasa hati dia.. tapi kalau boy jeles, dia akan pendam sampai lah menggunakan kekuatan fizikal yang ada untuk membalas nya =)

Nabila Shamsudin said...

betol tu aniss.. baik gune kate2 dari gune kekasaran kan... :)

afiqazizan said...

tak tahu nak ckp cmne..bgi saya ala laki pompuan sama je..hehe.

Nabila Shamsudin said...

yup adil la kn...
dua dua kuat jeles sbnanrnye..
tplg pd individu.. hehe

Anonymous said...

Ade emel utk contact awak x?

Nabila Shamsudin said...

nor_nabilah91@yahoo.com