Nuffnang Ads

April 12, 2011

bile ia berbunyi, segeralah. . . .

assalamualaikum..
eh nape xtido ag..?? esok kan nak keje.. eish esok bangon
lambat mule la nak salahkan blog.. xpasal2 blog jugak yg disalahkan.. erm cam cakap
kat diri sendiri jek.. heee

balik2 keje tadi aku plan nak keluar malam ni..
lame da rasenye aku xkeluar.. keluar pun gi makan jek.. tapi plan jek lebih..
aku da tertido pulak.. bangon2 da pukul berape tah.. teros cancel plan.. malas kalau da lambat ni..
tapi perot pulak lapar.. nk xnk kene keluat jugak.. xkn nk biar perot lapar kan..
aku ni da la baru dapat gastrik.. xboleh makan lambat, xboleh xmakan..
LECEH..!! :(

last2 sebab malas nak bersiap nak keluar, agpun
da malam sangat akibat xsedar rancak picit picit fon, aku makan megi jek..
huu sedih pulak.. tapi da lapar kan so aku bedal jela.. hehe.. letak telur, bawang semua aku
pun makan sorg2 depan tv..sedapppp aku masak... ehehek


tengah2 makan aku teringat time aku kat ostel dulu..
megi ni cam da jadik makan harian da.. asal malam jek lepas abis study msg2 sibok
nak amek air panas kat dewan makan (DM).. makan kongsi ramai2.. so sekali masak mmg banyak la..
sape penah duk ostel mesti penah alami semua nih.. serius aku rindu time sekolah dulu..
tapi dulu megi xsempat nak kembang pun kitorg da mkan da.. sedap sebab rase rangup2 ag.. hehehe
adeh rase cam nak balik kat zaman sekolah pulak.. time tu kumpul ramai2 kat bilik member
aku sambil gosip2.. waaa rindunye kat korg semua...!! :'(

dulu masak dlm bekas besar2 camni la.. pastu makan ramai2.. best giler
so sekarang aku da kenyang... tapi selalunye
aku mmg xkan kenyang lame.. jap ag mesti aku bising lapar semule.. perot buaye kot..
hahaha.. nasib la kurus.. :)

p/s :
pada member kat ostel dulu, seris aku rindu korg sgt2..
ok nyte2 tido dulu.. nyte2 muahhxx  =)



Thanks for reading =)

4 comments:

Cik Ezy said...

2la.. mase kat hostel dulu mkn megi ramai2.. best giler..
skali masak ade la dlm 4 bngkus.. ekeke..
best kn..
huhu..

Nabila Shamsudin said...

betol2.. rndu sgt time kt ostel dlu... :)

Mommy Fara said...

amboi, nmpk berselera megi tu...

akak dah siapkan header...

Nabila Shamsudin said...

thanks kak..
nabila dah gune dah.. :)