Nuffnang Ads

April 14, 2011

dpt 1 ayat yg buat perot aku yg lapar jadik kenyang..!!

assalamualaikum...

AMARAN : entry ni emo... pangkah kalau xsuke... jgn kutok...

serius rase sgt2 penat hari ni.. panjat sane
panjat sini.. urat kaki rase nak tercabot.. skru2 kat kaki ni pun da longgar agaknye..
rase cam nak mengadu tapi erm xde balasan.. mayb die busy.. xpe aku pun ade hal jugak.. banyak
keje yg kene settlekan hari gak.. sampaikan bile die da sms aku teros senyapkan
penat aku sebab aku tau die pun penat.. aku banyak keje and die pun terkejar2.. xpe aku paham..
aku pn penat kan.. siap abg tempat aku keje tunjuk ag tempat urut kat aku.. so
bayangkan la penatnye kitorg camne kan.. tapi muke maintain senyum..
cool la konon... >_<

alih2 balik pun da lambat.. sampai umah
dlm pukul 7.30 camtu la.. aku nih jenis selalunye balik keje even xde penat
pape pun tetap nak tido.. ni kan pulak kalu da penat sgt kan.. tapi arini aku xtido.. nape..??
sebab aku tunggu die.. tunggu sms die.. kalau aku da tido nanti confirm2
xsedar da.. tido mati.. T__T




aku penat tapi aku lapar.. serius xmakan
nasik dari semalam.. semalam sebab malas and hari nih sebab tadi mane sempat...
so aku ajak die makan.. ok aku emo xpasal2 kan.. tapi aku bengang sebab die fikir penat die
tapi penat aku..??! aku fikir penat die la aku xde nak mintak itu ini dari die sepanjang
hari ni.. aku xkacau die selagi die xsms aku.. aku xmarah2 bile die
xbls sms aku.. tapi aku dapat 1 ayat..

"hurmm.. whatever !"

terkedu.. nak buat ape lagi.. aku buat
entry ni bukan nak kesian dr sape2, bkn jugak utk korg kutok2 aku, tapi
ni jek care aku lepaskan perasaan aku.. dari aku sakitkan hati org lain kan.. aku xbaik and
aku xpenah ngaku aku baik.. so paham itu..

tadi lapar sgt kan.. hambikk ko.. dapat
ayat tu teros aku kenyang.. xrase pape ag da.. thanks la.. xpayah susah2 aku nak
keluar carik makan ag.. thanks sgt2.. T__T





Thanks for reading =)

2 comments:

Cik Ezy said...

sabo ye dik..
huhu..

Nabila Shamsudin said...

hehe da abis sabar la ni...