Nuffnang Ads

March 17, 2011

kalau korg tengok, ape yg korg fikir...???

tibe2 aku rase blog aku nih banyak join segmen jek..
yeke..?? tah la.. kalau rajin gi la check.. hehe.. korg mesti malas kan..??
T__T

haaa jgn lari tajuk.. nanti org marah.. jon usya pic2 cun kat bawah nih..
erkkk cun ke..??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


haaaa ngeri x..?? korg rase nih ape...?? teke la...
boleh makan yummy yummy ag.. mesti fikir org makan org kan.. yarkss.. tapiiiiii......
SALAH....!!!



haa mesti nak tau ape benda tuh kan...
sebenarnye muke2 org nih dijadikan roti utk dimakan... haaa kejam x..?? ehhh bukan la... sebenarnye
bukan org pun.. ni roti la.. tapi buat bentuk camtu.. aku pun tak ingat kat mane aku amek
sbb da lame da pun.. tapi baru nak jadikan entry.. hehe.. kat negara mane tah, roti nih
diorg buat sarapan.. best katenye.. eiii xde la aku nak makan even bukan org betol pun.. rase cam
kreatif sgt ke buat bentuk camtuh..?? kan ke banyak ag bentuk chumiell2 yg diorg boleh
buat.. confirm ramai suke kan... >_<


haaa ni bile da siap pack nak jual... agak2 kalau korg
jumpe kat mane2 kedai ke, gerai ke korg beli ke x eh..?? kalau aku TAKKKKK..!!
opss emo pulak... heee




Thanks for reading =)

5 comments:

sueRAFE said...

erk? hilang selera.

Nabila Shamsudin said...

heee tau xpe...
lapar pn jadik kenyang... :)

afiqazizan said...

eeeee..xnk la makan benda ni.

umira said...

hahaha. roti? terlebih kreatif and inovatiff nie. haha. :D

Nabila Shamsudin said...

afiq : hehe geli kan..

umira : diorg ni asah bakat kat roti jek.. haha