Nuffnang Ads

March 9, 2011

aduhai perot....



makkkkk laparrrrr.....!!!
aku xtau la ape kene ngn perot aku malam nih...
rase nak makan macam2.. puncenye..?? meh aku cite...

aku kan ade bagitau kat entry sebelom nih yg aku kene OT = overtime..
so mmg banyak la mase lapang yg aku ade kan.. dari tadi aku duk blogwalking sume entry2 baru yg
kuar kat dashboard tuh sampai aku da lenguh nak tekan banyak2 kali.. masalahnye bile
aku bukak blog semua tunjuk gambar makanan jek.. mmg menguji nafsu aku yg membuak naik nih..
nafsu makan kay.. bukan nafsu lain.. *tetibe*.. aku nih cerewet bab makan.. xsemua
benda aku makan.. makanan western lagi la aku xbape nak layan.. tetibe aku nampak mi udang..



fuhh lame da aku xmakan.. mule la air liur aku mengalir laju jek meleleh.. ok aku tipu.. :)
aku pun plan nak makan mi udang malam nih.. nak pakse didy aku carik.. dan dan aku nampak nasi
lemak pulak.. aduhhh teringin jugak.. da la nampak cam sedap jek.. aku pun tukar plan nak
makan nasik lemak..



nampak pulak Mcd.. haa Mcd aku layan ag..
teringin jugak.. damn.. ape yg aku nak makan nih sebenarnye.. disebabkan blog2 yg aku
terjah kali nih banyak sgt tunjuk pic2 makanan, aku pun cepat2 pangkah and
gi bukak fb... tapi masalah tetap ade... :(

sedappp.....
tengah aku berangan and bilang2 jari nak makan ape malam nih, tibe2 aku nampak
manager aku makan sometink yg mmg peberet aku... :( teringin la pulak... adeh cepat2 jek aku gi
beli.. pantang betol aku nampak benda nih.. nak tau ape..?? ni haaa....


sedappppp.... :)

tapi nak tau sometink x..?? aku still ag kat office.. sekarang da pun pukul 11:16 p.m..
serius lapar la.. aduyai bile la nak bagi aku balik nih.. perut aku da memberontak da nih... da la ade yg
tengah tunggu aku.. eish bikin panas jek.. aku da pening ngn keje nih..
boleh x aku nak jerit kuat2 yg.........

aku nak balik...!!

p/s : perotku sila la memahami ye... T__T


Thanks for reading =)

5 comments:

umira said...

haha. jgn ckp tentang mkn, on92 nie, kmfem perut lapar, haha. sabar ye, :D

Nabila Shamsudin said...

umira, mmg sgt lapar...
bile la dpt balik ni....
sabar... :)

Nasuha Salleh said...

ade mmber tak kt ofis tu?
call la pizza/mcd... ade pghntrn kn.=p hehe

Nabila Shamsudin said...

xde member.. :(
eh nabila da boleh balik...
syoknye nak isi perot...
jojom ikot... :)

Zue Cancer said...

dik kak zue pose ni jgn la goda aka bukk pose huhu
shah alam kat ne?replay kat blog akak eh