Nuffnang Ads

March 8, 2011

perlu ke tersengih-sengih cam kerang busuk..!!


PERINGATAN : INI ENTRY EMOSI YG MEMBUAK-BUAK !!

opss..!! korg sila tampar aku laju2 sekarang sbb da
buat title yg konon2 nye penoh emosi yg membuak2 cam nak melimpah..
* jgn tampat kuat2 *

ok enough aku mmg malas nak fikir ayat mukadimah.. aku suke cakap
ikot suke aku jek.. hehe.. ampun pak.. :) what..?? ape kene mengene title ngn entry nih..?? ehhhhh sabar
boleh...?? nak cite la ni.. cube belajar sabar sikit.. *tetibe* .. sebelom tuh aku nak tanye dulu..

KENANGAN ITU SWEET EVEN MENYAKITKAN..

setuju ke x setuju..??

setiap org pendapatnye berbeza la kan.. kalau same mesti la bosan jek hidop nih..
tapi bagi aku kenangan tuh best.. kenangan kan same cam pengalaman kite.. aku kalau ingat balik ape
yg da jadik dlm hidop aku, sejujurnye banyak yg pahit dari yg manis..
boleh kire jek ape yg boleh buat aku hepi.. tapi even banyak benda yg menyakitkan jadik dlm hidop
aku, tapi bile aku ingat aku mesti tersenyum.. sebenanye ade mcm2 feel aku rase bile
aku ingat balik kenangan2 lepas.. ade yg buat aku serik, ade yg buat aku rase aku agak kurang cerdik
*bodoh cam kasar pulak kan*, ade yg buat aku rindu tapi sekarang yup aku RINDU !!
rindu pada kenangan.. bukan bermakna hidup aku sekarang xbest tapi ade something pada kenangan lepas yg buat aku nak semuanye berulang semule..
tapiiiiii...........

YG AKU RINDU TU PAHIT !!

agak2 rase aku ni giler x bile nak benda yg pahit xmanis xmasam jadik ag..??
tapi serius aku NAK..!! kenape..?? bile something yg pahit jadik, kite akn jadik lebih tabah and yg manis tetap akan datang.. mase cepat or lambat jek.. and sekarang aku da boleh senyum cam kerang
busuk da sbb yg manis tuh aku da dapat.. cume aku harap semuanya kekal lame.. :)




sekarang aku mmg suke kenang balik benda2 lepas..
yg aku rase sgt2 xperlu aku nak ingat, aku akan biarkan je berlalu.. banyak benda yg aku da lepaskan
pergi.. aku xnak ulang pape yg da lepas even semua tuh pernah buat aku hepi dulu..
itulah aku.. aku senang ngn hidop aku sekarang.. ape yg aku ade sekarang, aku akan cube jage baik2..
biar la kenangan yg ade tuh best2 je kan.. da la rase cam mud da bertukar pulak bile buat
entry nih.. :) jojom kite tengok blog org lain pulak... >_<


p/s : mlm tadi aku ingat sweet time aku ngn didy aku.. sukeeee... =)



Thanks for reading =)

3 comments:

dott said...

setuju dengan statement tuu :]
-is following you-
dottsaja.blogspot.com

Nabila Shamsudin said...

yess ade yg stuju...
thanks.. :)

Anonymous said...

Do you wish to get lot more targeted free traffic from search engines for your website almost effortlessly? Well, with more exposure across the internet it's possible. But most website admins are yet not aware of how to get the popularity that multiplies itself within days. As lot of webmasters say, this backlink and traffic service can bring potentially thousands of visitors to almost any website. So just visit http://xrumerservice.org to get started. :)