Nuffnang Ads

March 13, 2012

pulangkan balik ! grrrrr

assalamualaikum....

haish mood bengang.. email aku disonglap ! eceh ayat bukan main
lagi kan.. tapi serius aku marah.. aku mmg ade 2 email.. email baru yg memang aku
buat untuk blog ni.. so mmg jarang giless aku bukak email tu.. password pun
kene try empat lima kali baru berjaya bukak.. =,=

dalam beberape bulan ni aku ade la cube nak bukak email tu..
berjaye la.. aku try nak tukar email2 yg dihantar oleh fb ke email baru ni tapi tak
berjaye sebab katenye ade fb lain dah gune email aku tu.. aish biar betol kan.. tapi aku tak la percaye
sebabnye fb ni banyak kali menipu aku.. jap nanti macam2 benda takde pastu
bukak lagi dah ade pulak.. grrrrr !!

tapi tu bukan masalahnye sekarang.. masalah terbaru email tu dah tak
boleh bukak lagi dah.. banyak kali kot aku try.. password aku mmg la berbeza tapi aku
takkan sampai lupe.. grrrr.. aku pun carik inisiatif carik fb yg dah gune email aku tu..
pergh ade pulak.. dengan name yg aku sendiri tak tau sape.. tu baru satu masalah.. masalahnye friends
kat fb budak pencurik email kau tu cam aku kenal pulak.. tak la semuanye aku friends
jugak tapi boleh dikatekan tau la sape kan.. rase cam orang orang yg kenal dgn aku je.. eishhhh
pulangkan pulangkan !! jangan nak mencemar duli pulak..!!
nanti org yg fikir aku bukan2 !!



p/s :
mohon pade sesape yg berkaitan sila padamkan fb terbabit
dan pulangkan semula email aku tu..
ermm ade sape2 boleh tolong tak camane nak dapatkan fb tu balik and buang fb tu ??



Thanks for reading =)

1 comment:

Feza said...

camne tu? ntah-ntah kena hack.