Nuffnang Ads

April 22, 2011

PINKY MOMMA..daku mmg pelik skit!

assalamualaikum...

mase yg terluang ni baik aku buang habis-habisan
kan... erk ape la dak nabila ni.. korg korg korg dan korg, hehe jojom join
segmen Pinky Momma ni...


pelik...??

alamak tadi teringin sangat nk join tapi cam
tak tau pulak ape yg pelik.. hehehe tapi nape nak 1 jek.. ah tak kire nak bagi banyak2 jugak..
melawan ni.. takpe2 Abg Sam backup.. wakaka.. jgn jeles yerk.. =)

1. tak reti maen osom, tak reti berlari
adeh ni pelik ke tak ek..?? tapi member cakap pelik sebab semua org
reti main semua tu.. eh yeke..?? so aku ni special la kan.. hahaha cover2.. berlari..??
alaaa yg ni mmg malu.. aku lari kelakar kot.. cam pelik pun ye jugak.. dulu akak angkat aku pun duk
cakap camtu jugak.. maluuu kot.. so selalunye aku prefer tak nak lari.. wakaka
so jgn pelik la nape aku selalu duduk kat belakang jek.. hihik

2. tak suke org ucap time kasih
haaa yg nih aku pun tak tau nape.. dulu dulu time
kat hostel, aku selalu, eh takde la selalu sgt tapi ade mase aku akan offer diri
utk ironkan baju org lain.. ok nampak kan aku baik kat situ.. haha tapi bukan nak cite pasal baik
aku tu, aku tau aku baik takde la baik pun.. tapi awal2 aku dah bgtau pade member
aku jgn cakap time kasih.. kalau cakap jugak, tengok la.. aku biakan je baju tu.. heee kejem eh..??
tapi aku tak suke.. dulu aku penah basohkan baju org lain, last2 die cakap time kasih,
time tu rase cam nak campak jek baju tu.. kalau ikotkan aku patot marah kalau
org tak cakap thanks or whatever yg sepatotnye kan, tapi aku lain.. ade la
member aku yg paham jugak perangai aku nih.. hehe..

3. tak suke disuruh kalau aku mmg nak buat
paham ke tak eh ayat aku ni..?? haa contoh camni la.. dulu
aku duduk ngn akak aku, ops akak angkat aku dulu.. duluuuu la.. heee time tu ade
barang die yg jatuh, so aku pun amek.. tapi time aku tersimpuh ayu tunduk nak amek barang tu,
time tu die dah pun tercakap "dik, tolong amek".. fuhh teros aku letak balik..
wakakaka mulia tak hati aku.. aku akan bia jek.. lain kali jgn suruh,
aku tak buatnyeeee.. heee molek sungguh perangai..

ag 1, aku nih dah la jenis malas nak study.. final
ke test ke mmg aku malas jugak.. tapi bile datang semangat nak study, aku susah
pulak nak stop.. duk ngadap jek sbb kalau da stop, nak sambung balik..?? takde maknenye..
nak jadikkan cite, 1 hari datang la semangat rajin aku tu.. mak aku nampak la anak
die tibe2 jadik rajin kan.. "haaa kan bagos belajar".. (nampak sgt mak aku jarang nampak aku study)
uish ayat simple mimple jek tapi teros aku tutup buku.. waaa jgn tegur..
aku tak nak dah buat.. terok kan.. pelik..??

ok2 enough la kan.. org nak 1, aku pulak
nak bagi lebih2.. marah Abg Sam Pinky Momma nanti.. waaa larii.. die garanggg..
hihik.. main2 je kak.. =)



Thanks for reading =)

6 comments:

atiqahzainuddin said...

hahaaaha. still cmne eh. adesss. pasnie takde la yg nk gelak sal lari tuh... ^_^ kan..kan..kan... chill! nice!

Nabila Shamsudin said...

haha alamak.. jgn comment.. malu lah.. haha

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

budak pelik..nak juga ada nama sam kat situ hahaha..ambik ler..x abis2 ;p

eh ni utk kamu ye..

http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/04/hellooooono-thanxx-please.html

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

budak pelik..nak juga ada nama sam kat situ hahaha..ambik ler..x abis2 ;p

eh ni utk kamu ye..

http://eppyphamdiary.blogspot.com/2011/04/hellooooono-thanxx-please.html

trigyy said...

dtang dari blog pinky momma sebab degar kata ada orang pelik sini.. hihihi

Nabila Shamsudin said...

pinky momma : ehehe msti la ade.. thanks kak.. :)

trigyy : sape tah yg pelik tu.. huhu