Nuffnang Ads

March 31, 2011

bersara dari blogging...


assalamualaikum...

aku sedih...
aku rindu...
mungkinkah aku telah jatuh sayang..??

ALAMAK APEHAL DAK NABILA NIH...??

hihik saje je nk main2.. rindu kat blog..
sedih arinih xdapat sangat nak bukak blog.. arinih aku curang... banyak ag kotmitmen lain..
tapi hati nak jugak buat entry baru.. xpe x..?? heee... ermm aku
nak mintak sometink boley..??

DOAKAN AKU
untuk esok....
sebab lecturer aku da nak datang tengok camne aku practical..
nervousssss + takot = ponteng keje.. ops..!! hehe...
doakan eh... sayang korg..!!
muah muah... :)



Thanks for reading =)

8 comments:

Cik Ezy said...

buat yg t'baek dpn lecturer..
ekeke

Nabila Shamsudin said...

harapnye camtu la...
takott....

... said...

as salam..
SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

http://fadzli-rt.blogspot.com

dalam homepage ada tips nak kurangkan masa menunggu untuk masuk ke blog yang ringan/berat. jemput baca sebelum saya update entri baru pagi ni~ =)

saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
kalau ikhlas..follow la saya semula ;)


hoho~
buat yang terbaik!
tapi jangan mengampu lect pula ya

=)

semoga berjaya

;)

Nabila Shamsudin said...

terima kasih...
i'll do the best..:)

afiqazizan said...

gudluck ya.

Nabila Shamsudin said...

thanks afiq.... :)

mohd ridwan said...

Suke tengok baby tu!!!

Nabila Shamsudin said...

tu la saya time kecik2 dlu..
ececeh pasan...