Nuffnang Ads

July 15, 2014

tamat sudah...


assalamualaikum...

2:25 am. still tak mengantuk. aku sekarang dalam proses nak
betulkan semula waktu tidur aku. yelah sebelum ni dalam dua tiga minggu jugak la
tidur lewat. dalam 4 pagi camtu. kalau study takpe jugak ni takde ape pun dibuatnya. pastu bangun
pulak pukul 6 lebih. tapi idok le aku tidur 2 jam je. selalu lepas maghrib camtu aku dah
tidur dah. tengah malam camtu aku berjage la sorang sorang. nasib ada roomate aku pun berjage same.
tapi dia buat kerja. aku? krik krik krik T_T

dalam bulan puase lagi la teruknye. lepas berbuka aku tidur
jugak. pastu kadang tidur kadang tak. alang alang terus sahur pastu tidur sampai tengahari.
kadang sampai petang. teruk betul. tu yang kepala tak berape betul ni. tidur dah tak serupa orang.
masalahnye kalau aku dah siap siap tidur awal pun tetap tak boleh tidur. siap bace novel
bagi ngantuk. tapi tak tidur jugak. pukul 4 pagi baru la rase mata ni berat. aduhai. nasib dalam study
week. kalau tak habis la aku cam zombi gi kelas. tu pun selalu je aku blurr orang
bercakap dengan aku tapi aku tak dengar. huhuk.

sekarang dah ade kat rumah. so senang la sikit nak adjust waktu tidur
ni. tapi tengok la sekarang. still tak tidur lagi. aku syak sebab banyak sangat benda
aku fikir kot. luaran orang nampak aku takde problem tapi dalam hati takde sape tau. aku boleh gelak
sakan bercerita tapi sayu hati ni simpan sorang sorang. hurmmm. takpe nanti lame lame
ok la kan. haaa sekarang cuti sem. exam dah habis. seronok?? seronok tak payah fikir assignment test
exam tapiiiii jujurnye aku risau sangat. risau sangat sangat. aku takut result nanti teruk.
ye aku tau last last memng aku kurang study sebab banyak sangat masalah.
tambah lagi dengan fikir nak balik je time tu. ye aku sampai boleh ngais nak balik punya
pasal. so not me. aku yang suka belajar jauh sebab nak bebas sekarang asyik fikir nak balik duduk
rumah je. hurmmm ape lah masalah aku sekarang ni. ok lah sebelum
aku merepek jomlah akhirkan semua ni.




















gambar sepanjang bulan puase ni. so kerap la keluar kan sebab berbuka.
so alang alang mesti terus lepak jap. lepaskan tekanan yang ada. and maybe nak lupakan
ape yang dah terjadi. hurmm tak sangka akan jumpa lagi benda benda camni. ingatkan masing masing
dah cukup matang bila berfikir tapiiii. takpelah aku rase orang tu pun dah sedar kot salah dia.
so buatpe nak kecoh kecoh lagi. tapi andai kata lepas ni aku dengar lagi ada cakap cakap pasal ni,
jangan tanya kenape ade yang mengamuk nanti. sabar setiap orang pun ada hadnye tau.
kerana mulut badan binasa. harap kau faham betul betul ape maksud ayat tu. ok by.




Thanks for reading =)