Nuffnang Ads

April 20, 2011

bile da gilakn PINK

assalamualaikum..

rajin pulak aku nak buat entry banyak2 arini..
agpun kat office jek aku boleh nak update blog ni.. aku pun tak tau nape
broadband aku tibe2 slow yg amat.. nak bukak gambar kat fb, berangan jela.. sebelom ni ok jek..
utube pun laju jek kalau nak bukak.. or maxis ade prob sekarang
ni..?? aku dah bayar habis k... >_<

disebabkan banyak mase lapang and tolak
semua keje2 yg ade kat org lain, aku pun duk godek2 google carik sometink
yg colour pink.. last2 aku teringat impian aku yg nakkan umah aku colour pink nanti.. haha jgn
gelak.. sbb aku sgt2 obses ngn pink.. baru cute cam aku kan.. hahaha sekeh lelaju
karang.. jojom share umah pink aku.. eh bukan, umah impian pink aku...



ok ni ruang tamu.. harus la sofa pink kan.. mesti
yg duduk kat situ rase cam comel comel gitu.. hihik.. langsir..?? pink jugak la...!!



ok ni dapur pulak.. sgt comel kan.. confirm aku
nanti nak duk kat dapur jek.. tapi tak nak masak sbb sayang dapur yg pink ni comot..
eh, boleh camtu..?? kene reject buat menentu nanti ni... T_T



bilik aku..!! comel kan..?? boleh la tido dari
pagi sampai malam, bangon makan, buat entry pastu sambung tido semule.. tak payah keje,
tak payah mandi.. haha tak senonoh.. >_<



yg ni aku suke.. boleh berendam lame2..
boleh main air percik2 kat org.. pink sgt2.. sukeeeeeee



tapi yg ni ag best.. time nak buang air
pun on9.. ade tv lagi.. like like.. nak yg camni.. teros tak keluar dah.. heee

org kate minat kite akn berubah bile kite
dah besar nanti kan.. so tak mustahil nanti aku tak suke kan pink dah.. TAPI
aku tak rase camtu pun.. pape pun aku mesti nak yg pink dulu.. tapi aku tak la kumpul barang2 pink..
just love it so muchhhh..!! kalau aku banyak duet and dah keje nanti, aku mmg nak rumah
aku colour pink jugak.. so my future husband kene suke kan jugak
pink.. hahahahak kejam..



Thanks for reading =)

12 comments:

cik ewun said...

kiko pon sukaaaaaaaaa pinkk heheheh
angan2 kadang boleh menjadi 1 kenyataan ;)

Nabila Shamsudin said...

betol2...
hope jadik kenyataan 1 hari nanti.. :)

afiqazizan said...

ermmm semua pink..tapi zaman skunk tak ramai lelaki yang minat wane pink..hehe.

Nabila Shamsudin said...

kalau tak minat kene reject la.. haha

Oopss..Cikgu Cinta said...

wow!!pink huhu...

thanks follow...sob....sob...sob..sedih..hope dapat bg semngt kat blog baru...kak zue follow nabila malan nnti,...sakng office sekat..huhuh

fyna said...

dear...dulu fyna obses ngn oren tp...... skrg da sngkut ngn pink..
mimpi pown sampai jadi power rangers pink..x caya bace entry fyna ari nih..


jom singgah n follow belog fyna.
;)
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Nabila Shamsudin said...

sampai mimpi skali... haha.. tapi ppink mmg comel... :)

Far8 budak baik said...

nyampahh gile ngan pink ni..
hahaha weh weh..DSLR lahhh..
pehhh
jeles disini

Oopss..Cikgu Cinta said...

aouch!!sume pink hehhehe

Nabila Shamsudin said...

far8 : uit jgn nyampah ngn pink.. nt rmai yg serbu karang.. haha.. dslr, bkn nabila pny... :( hehe

k.zue : ofcoz la pink.. comel.. :)

HonEyBuNNy said...

cantikkkknya....semua pink....

i like.....;-)

Nabila Shamsudin said...

yup cantek sgt2... boleh giler dgn pink.. hehe :)