Nuffnang Ads

March 28, 2011

penat + ngantok...

assalamualaikum....

aku still kat officee lagi.. OT..?? yup mungkin.. adehh dlm minggu
lepas sampai la arinih aku xpenah da balik pukul 5.. paling awal pun pukul 8 lbh.. seronok..??
best jugak layan semua kepala technician tempat aku nih.. aku xjoin tapi gelak tengok
diorg.. kdg2 perangai cam budak kecik.. kalah aku.. muahaha.. tapi even xde la keje berat mane pun
tapi penat jugak.. balik umah nanti confirm2 aku dah telentang atas katil tanpa tukar baju..
hehe.. penat kay.. duduk lame2 pun letih.. xcaye cube korg ganti tempat aku.. huhu..
niat aku bukak blog pagi tadi sebanarnye nk cite pasal aku cycling dlm keadaan sedih semalam tapi
sampai sekarang xde lagi entry aku pasal tu kan..?? nak tau kat mane..?? elok tersimpan
kat draft.. xsempat pun aku nak cite ag.. tengah2 upload pic dah ade sorg yg panggil..
bile aku sambung lagi, ade keje lain pulak.. last2 aku save jek..
aku buat entry yg pendek2.. *pendek ke..??*



arinih keje aku buat list banyak2 and print.. da siap laminate pulak,
gunting kecik2 baru la tampal.. senang kan keje aku..?? tapi sakit mate aku pandang computer nih lame2.. print pulak kat kertas colour cam arghh... kuning terang tu.. terdera pulak rase.... T_T



eh kate busy tapi sempat ag buat entry baru kan.. hehe..
ni terapi hilangkan tension.. haha.. ok aku nak sambung buat keje semule..
sebelom kene tegur baik aku siapkan keje kan.. tadaa.... :)




Thanks for reading =)

2 comments:

Cik Ezy said...

sabo jela..
dh name pon keje kn..
awk keje pe ye?

Nabila Shamsudin said...

nabila practical skrg..
biomedical.. :)