Nuffnang Ads

February 25, 2011

try not to hate your couple's ex..!!

ape motif tibe2 aku buat entry camnih kan..
huhu sebenanye tadi aku berjalan2 riang kat blog2 orang lain and
terSTOP kat 1 blog nih.. kalau korg nk terstop cam aku jugak korg gi lah kat blog
Nurul Badiah .. sori ye kak, nabila bukan nk cilop, copy or tiru post
akak just suke nak share2 jugak.. xpe kan.. ?? :)

nape nak cakap pasal nih..??
nape mesti tentang nih jugak..??

ok rasenye mmg ramai kan yg akan benci
ex pasangan kite kan.. even aku pun xterkecuali penah rase semua tuh..
and aku mmg setuju sgt2 ngn ape yg kak nurul da cakap dlm post die tuh.. sampai dlm
xsedar kite da jadik stalker ex pasangan kite tu pulak.. yup jujur la dulu aku
penah gak jadik camtuh sebab ade sikit2 rase xpuas ati tu kn.. sob
sob.. :'( tapi dulu la sbb sekarang aku da lansung xnk amek tau.. tapi banyak gak
yg aku tau.. hehe.. tapi bukan aku yg nak tau sendiri tau.. coz i don't think dat knowing all
the past can make me happy.. it make me more sick and hurt.. muahahaha...
so kan lebih baik kalau xfikir pun sal ex pasangan kite..

tipu la kalu aku lansung xjeles kan.. bukan kekasih
namenye kalau xcemburu2, jeles2 ni kan.. gadoh gak sbb benda2 camnih.. :) tapi
sekarang tiap kali aku rase aku cam jeles jek aku try 2 be more positive.. fikir yg elok2 jek..
kate nk positve kan.. even xde la positive mane pun aku nih.. ahahaha... tapi bab2 ex
nih mmg aku da xkisah sgt da sbb kite kenal kan pasangan kite..
cemburu sikit2 tu adat la kan.. baik la korg jeles ngn yg belom jadik ex dari
korg risaukan ex pasangan korg tuh..
setuju x..?? setuju x..??

Just remember, if he still liked her he would
still be with her. if not..Mean that..we are beautiful enuf in his eyes rite?
---> ayat Kak Nurul ..

yup ye yes ya mmg aku setuju.. even
kadang2 aku tumpas jugak disebabkan cemburu yg amat tapi tu la aku fikir
bile aku rase emosi aku sukar dikawal.. hahaha nyampah pulak aku ngn ayat2 aku sendiri.. :)
dulu penah gak la aku tanye soalan yg annoying giler.. soalan ape xperlu la korg
tau tapi sekali tuh jek aku tanye kt die and xpenah aku tanye ag da..
sbb aku rase die pun xsuke kalau asyik tanye soalan yg same kan.. ag2 kalau
tentang benda yg da lepas.. aku pun xnk tanye ag da.. cukup la sekali tuh jek.. even aku xcaye
pun ngn ape yg die jawab dulu (kantoiii...) tapi sekarang aku da caye sbb aku bagi
mase yg buktikan semuanya.. kan ag bagos tuh.. amek tau hal dulu2 nih
bukannye boleh happykan kite pun.. buat kite rase xconfident,
xhappy and semua yg xbest lah.. xnk kan..?? :)


haaa yg nih baru betol.. sentiase fikir c die
mesti ade sebab die sendiri nape pilih kite kan.. so try to be positive.. yup
u must..!! kerna diriku begitu berharga.. hehe... xperlu nk perli2 or ungkit2 tentang benda2
yg da lepas tapi cube la jadi yg lebih baik.. sentiase percaye pada pasangan
kite sbb kalau xpercaye nape korg boleh ngn die kan.. just jgn
la 100%.. nanti korg gak yg merana..

just satu aku nak pesan. xbaik benci2 ni.. dose tau... :)




Thanks for reading =)

2 comments:

CutieIntan said...

alamak...kitew pun ada simptom macam ni gak..tak tahu naper leh menci ngan ex bf...nice entri... tima ceceh!!

Nabila Shamsudin said...

adat la tu.. tapi jgn benci2 da k.. tak baik.. lame2 nanti kamu pasti ok.. :)