Nuffnang Ads

December 11, 2016

bile bangun awal ...


call pukul 9.

aku : teke saya bangun pukul berape ?
dia : tujuh ?
aku : salah.
dia : enam ?
aku : salah.
dia : pukul lapan ?
aku : aik reverse balik nampak. tak logik ke kalau bangun lagi awal ?
dia : pukul lima setengah ?
aku : asal ade setengah setengah pulak ni? pukul lima lah. bukan macam awak, tengahari tak bangun lagi. bla bla bla bla .......

sengal mamat ni. tak pasal kene bebel. tak boleh terima
hakikat aku bangun lagi awal la tu. cis. hahahah. bile kat sini aku memang selalu lepas
maghrib terus tido. kunci jam pukul 2 ke 3 ke. selalunye
pukul 4 la baru aku bangun. hahaha sebab suke nak belek belek fon dulu check ws group
bagai. and selalunye tak tido dah terus gi kelas.

sebab cara ni lagi effective kat aku. aku bangun and betul betul buat keje time ni.
kalau buat keje malam malam nanti ade je mase aku selang buat benda lain. nak kunyah kunyah la, makan la, nak print nota la, nak bace blog la habis semua keje tak jadik. so memang
aku pilih cara camni. huuuu dah la diorang cakap aku jarang
pegang fon. dapat pulak perangai tido waktu orang berjage, berjage time orang tido.
memang lambat lah aku respon pape.

dia pun tau dah aku memnag jenis camni. lagipun kitorang bukan
jenis main mesej, whatsapp semua tu. ade tapi jarang jarang. jenis call terus. eh bukan,
tu cara dia. lame lame aku terbiase padahal aku jenis lagi suke whatsapp.
hihi bagus jugak. sebab tu aku cakap aku jarang pegang fon. kalau call dengar bunyik baru
carik fon. so, harapnye semua paham lah. geng geng aku pun memang paham dah.

ok lah sebenarnye nak tulis sikit je. ni dah macam melalut pulak.
ok lah nak study. ade quiz. huhu tapi tengoklah sempat lagi update. boring oii dari
pukul 5pagi ngadap keje, study. kire ni hiburan la dapat lari kejap.
ok bye.





Thanks for reading =)

No comments: