Nuffnang Ads

June 24, 2014

rajin sangat...


ye ye. aku memang rajin hupdate time gini. mase yang patut
aku gune untuk study aku gunekan untuk edit gambar, update blog. rajin sangat aku kan.
lepas tu stress tak cukup mase nak study. waktu tu rase la "nape la aku tak study awal awal",
"nape la aku main main". tapi sampai sekarang tak insaf insaf lagi.
adoyaiiiii..

nape eh memang takde mood lansung. nak pegang buku pun malas gile.
makin lame makin teruk perangai ni. maybe sebab sebelum ni dah lame sangat berehat kot.
time keje pun takde sampai bawak keluar masalah tu. happy je kot tu yang macam takde hati sekarang
ni. padahal memang cita cita aku nak sambung belajar. tambah pulak aku macam tak tau
pape yang aku belajar sekarang ni, lagi buat aku rase nak balik stay kat rumah je.
hurrrrrmmmm.............

dari minggu lepas, rase rinduuu sangat dekat rumah.
kalau ikutkan nak balik lame dah tapi fikir balik banyak sangat keje terpakse la sabarkan
je hati ni. takpe tak lame je lagi cuti sem. nak rehat puas puas. nak tidur banyak banyak. hahhaaha tu
je yang boleh aku fikir nak buat sekarang ni. penat !!





gambar ni sabtu lepas. ade final exam untuk koko. aku kan join
brass band so soalan nye haruslah pasal note note lagu. seronok pulak bile jawab.
yang malasnye nak mengingat tu je. memang malas gile gile. pagi tu bangun tidur baru study.
bagus sangat kan. huehue. dah la pagi pagi tu buat drama. tak bawak slip exam.
ko gile tak bawak tu. walaupun cikgu (memang panggil cikgu ok) cakap takpe, maybe sebab die
memang nak lepaskan kitorang masuk kot, tapi tetap risau. dah la tu, dalam ramai ramai
aku and roomate aku je yang tak bawak. sehati sejiwa sangat pulak. ahhahahahaha. padahal pagi tu
die tanye aku nak bawak ke tak tapi masing masing fikir tak penting, so
memang tak la bawak. print pun idok. huuuuu

exam pukul 9. padahal sebelum tu cikgu cakap exam pukul 8. tipu je..
hahahaha tapi pukul aku ingatkan sebab lambat so start 8.30. aku ngan husna (roomate aku)
berlari tau tak balik kolej. walaupun tak jauh mane tapi memang berpeluh habis la aku.
huh penat kot. bilik pulak tingkat 2. putus nafas jap berlari. pulak tu printer buat hal tak boleh print
pulak. waaa buat nangis betullah. last last sampai semule kat tempat tu semua orang dah
masuk dah. tapi tak start lagi la. nasib baik. semua soalan berjawab dengan baik, confident gile.
heeeee bile study and faham memang la confident kan. insyaAllah. amin. doakan aku.
eh dah. nak tidur. goodnite. doakan aku berjaye dalam exam ni. amin.



gambar recycle. aku rindu suasana ni. semua baik baik. tangjungjawab tu penting. ouh ye.
semua adik adik. hahahaha. tapi nampak sebaye je kan. huehuehue





Thanks for reading =)

No comments: