Nuffnang Ads

October 25, 2013

artis pun suka aku ??


blog ni susah betul aku nak usik sekarang. padahal setiap hari dah fikir nak hupdate ape. tapi asal bukak je terus blur. hilang semuanya yang aku dah fikir. setiap hari pun camtu. lagipun mane ade yg kisah pun kan. haha. t____t

kalau tengok tittle mesti orang ingat aku perasan gile kan. dalam bulan ni aje dah 3x kot aku mimpi selebriti dan semuanya lelaki pulak tu. huhu mesti fikir aku gatal. nak kate aku suke diorang ni tak la pulak. minat camtu je. selalu kalau tanya orang pun mesti cakap kite akan mimpi ape yang kite fikir or nampak kan. memang takde motif la aku nak fikir pasal diorang. kenal pun tak. tak tau lah kalau diorang yg fikirkan aku lantas muncul dalam mimpi aku sebagai tanda ingatan. hahahaha nak muntah gi bilik air hokeh.
meh sikit nak cite


zizan razak



ni aku betul betul tak tau macam mane aku boleh mimpi die tibe tibe. aku suke je tengok die dalam melodi tu tapi aku lagi suke awal ashaari. hahaha. tapi dalam mimpi tu aku gilakan die! tapi mimpi ni agak sadis sebab die layan ramai orang. huuu kire dalam mimpi tu aku kecewe la. walaupun die cakap sukakan aku tapi orang lain pun die suke jugak. patah hati pendek kata. cis berani ko zizan! hahahaha

shaheizy sam



yang ni bukan festime aku mimpi. dulu pun pernah mimpi die dengan sorang akak blogger. tapi kali ni aku dengan sam ni bff. best friend forever. kitorang baik sangat sangat. aku pulak banyak masalah time tu and die sangat caring. memang best jadik kawan die. alaa aku rase semua pun tau kan die ni jenis macam mane. respect orang, sopan and pendek kate baik lah kan. memang aku suke die pun. tapi takde la fanatik sampai aku nak berangan pasal die yang boleh sebabkan mimpi tu.


nazim othman



haaa yang ni memang pelik. aku ni bukan jenis tengok tv. kalau tengok pun maybe sebab aku lepak depan tv. tu pun sangat jarang ok. so celah mane la aku nampak muke die ni. mimpi die ni pun same mcm aku mimpi sam tu. sebab die kawan yg tolong aku lari dari sorang budak psycho. hahahaha tapi dalam banyak banyak mimpi, aku paling suke mimpi sam lah. sebab die sorang je yang aku suke kot. yang lain tu tak pernah terlintas dalam fikiran aku. huhu bajet diorg nak fikir aku kan. muehehehe


alaaa mimpi pun nak kecoh kan. orang lain siap berkawan lagi. eh sukatilah blog aku!
hahaha





Thanks for reading =)

No comments: