Nuffnang Ads

March 23, 2012

tak sihat ...

assalamualaikum..

terlalu banyak benda yang berlaku dalam beberapa
minggu ni... seriusly sangat tension.. tapi nak taknak kena la jugak tabahkan hati...
hari ni jugak aku terime banyak komen tentang pakaian and muke aku.. first komen hari ni kate aku
nampak pelik pakai tudung sarung tu.. didy dobby aku panggil tu tudong indon.. haha
tak bercitarasa betol die tu.. and yang kedua datang dari dak laki kelas aku.. ade ke patot cakap aku
macam org tue.. grrrrr !! ramai jugak la yang tegor sampai aku terfikir pelik sangat ke..
sebelom ni aku pakai jugak tudong camtu.. pape pun aku abaikan je walaupun tiap kali jumpe tegor..
aduh aku cantek sangat ke hari hari sebelom ni ?? hahaha mate pandang atas



actually aku tak berape sihat.. rase macam nak demam
pun ye jugak.. rase nak muntah.. banyak sangat makan hati kot... hurmmm takpelah..
biar orang buat kite jangan kite buat orang kan.. and u know what, even one day u not love me anymore,
u'll miss me.. haha confident gile ayat.. kene lempang sat gii.. dah la.. busy dengan
assignment yang berlambak.. bye bye !!


memang macam orang tue eh ?? =,=




Thanks for reading =)

2 comments:

Uncle Jonni said...

woooo... tudung tu ya... alaaa... kan ramai org pakai..
apa yg peliknya... huhu

Nabila Shamsudin said...

tu la pasal.. tak pelik pun rase... =,=