Nuffnang Ads

February 21, 2012

ladies night ..

assalamualaikum...

hari ni sangat awal aku bangon... lepas subuh tadi
terus tak tido lagi dah.. entah mood ape yg ade dalam badan aku arini.. kalau
tak, matahari dah tegak atas kepala baru la aku nak bangon.. huehuehue.. entry lepas aku ade cakap
pasal jatuh cinta.. wah3 aku saje je nak merepek.. sebab time tu aku rase gembira.. tak
sangka pulak ade yg bagi respon.. yela blog aku ni bukan ade sape2 nak
bace pun kan... huuuu whatever..

entry kali ni aku nak share pasal aktiviti budak2
perempuan kelas aku.. kitorg mmg gile2.. saat - saat kemuncak pun boleh ade idea lagi..
majoriti budak kelas aku pulak gugurl kan so lagi senang cite la.. aktiviti boleh buat kat rumah jek.. bukan
nak singkirkan 4 hero dalam kelas tu tapi aktiviti yg simple, tambah lagi plan saat akhir so
kalau campur diorg gak banyak benda la nak fikir kan... hehehehe
takpe lain kali ade lagi kannn... cehhhh

mule2 kumpul duet, era dah cadangkan yg kitorg terkecuali..
bukan tak nak bayar tapi kitorg pergi beli kerang.. ops lupe pulak nak bagitau yg
kitorg sebenarnye buat BBQ.. disebabkan dlm banyak2 rumah, rumah kitorg yg palingggg jauh,
so haruslah kitorg yg sampai paling lambat kan.. hujan pulak tu.. mmg mate aku pun
layu jek.. hik3 aku malas nak cite panjang so jom terjah pic2 jela eh...




aku pun tak bape nak ingat ape yg ade malam tu.. ayam,
hotdog, kerang, mihun, nuggat and so on la.. ayam 3 ekor beb.. banyak tak banyak fikir
sendiri la kan.. tapi saiz kecik la.. yg penting habis ok..  semuanya licin rasenye..
eh yeke? heee tah..




kerang kami !
mmg banyak sangat time beli tu tapi name pun kerang kan.. kulit je lebih.. tapi
boleh la tahan... yg penting kerang malam tu sangat sedap !








dalam banyak2 pic, aku paling suke yg ni.. effect bulat2
tuh buat aku jatuh cinta.. erk* ok effect tu jadik dari abu arang tu... tapi cun !





ni semua dak2 kelas aku yg join malam tu...



kami yg pantang nampak kamera... :)


dari awal sem lagi aku dah rase sedih sangat.. sebab
lepas ni masing2 akan bawak haluan sendiri.. takde lagi da perangai gile2 yg aku
nak tengok.. semua duduk jauh2.. kalau jumpe pun mesti tak meriah macam sekarang.. waaa sedih..
sungguh aku sayang korang semua sangat2...


Thanks for reading =)

No comments: