Nuffnang Ads

January 13, 2012

no fun in study ...

assalamualaikum...

huh memang uipdate blog di waktu yg tak patot.. tengah2
mate pejam celik pejam celik mintak bantal aku gigih bukak blog.. huuuu mmg sangat rindu nak
tekan keyboard ni.. nak cot cet cot cet ngn semua.. heee bajet hot pulak kan.. erk

ok2 berbalik ke tajuk asal... actually hari ni aku just ade dua kelas jek..
math and english.. math subjek yg paling aku suke even selalu kene tegur sebab over
confident mase jawab.. hahhahaha korang jangan gelak ok ! >,-  sebelom ni kalau ade homework lec
suruh buat kat rumah jangan harap la aku nak buat. ok housemate aku pun same.. hihihi
mmg pelajar yg agak pemalas ye aku nih.. tapi sem ni kalau tengok jadual esok
ade mate jek cepat2 siapkan semua keje yg die dah bagi.. bagos ye kawan2...
padahal takot sebab lec nak check -,-

tapi aku bukan nak cite pasal kelas tu.. tapi kelas bi yg aku
dah masuk tadi.. ok2 aku bukan nak kutuk or whatsoever tapi mmg aku tak puas hati..
awal2 dapat jadual dulu mmg masing2 excited nak tengok lec mane la yg bertuah dapat ajar kitorg tu
kan.. hehehehe and part kelas bi, sume hepi sangat2 dapat belajar dgn DIE sebab
kitorg penah belajar dgn DIE sem 1 dulu.. mmg tak dinafikan dulu aku rase seronok belajar
ngn DIE.. tapi semuanya dah pun berubah..




aku rase bukan aku sorg je yg rase semua ni.. bayangkan la
baru dua kali DIE masok kelas tapi oh my God tiap kali kelas aku akan keluar dgn
rase yg bercampor2.. 1st time keluar dari kelas DIE aku rase seram sejuk.. apehal la DIE ni tibe2
garang semacam.. lansung tak mesra.. classmates aku yg mule2 seronok dapat belajar
dgn DIE dah mule cakap2 takot ngn DIE.. termasuklah aku.. fuhhhh
mmg takot ok.. and hari ni pulak aku keluar dgn rase marah.. ok3 aku tau mmg tak baik
bile student tak suke lec sendiri tapi seriusly aku sangat2 tak berkenan ngn cara DIE sekarang ni..
semuanya nak perfect.. aku paham la DIE tegas sebab nak kitorg berjaya tapi
kalau nak cakap LEMBAB and kutok2 baek la tak payah kan.. kalau
kitorg perfect takde la kitorg datang belajar ag.. and hope DIE ikhlas mengajar.. dalam kepala
aku asyik terfikir boleh tak nak tukar lec.. huahuahua tension !

sem ni memang agak haru biru la bagi aku.. banyak subjek yg
buatkan otak aku ni pening.. tiap kali masok kelas mesti dgn hati yg tak rela.. sungguh
tak baek.. patot la ilmu susah sangat nak lekat dlm kepale ni.. mintak2 semuanya berjalan lancar..
ok aku dah pun mulekan kelas MUET.. sangat seronok and sangat susah ! aku ni dah la
memang lemah bi.. -,- hope aku and semua lepas MUET ni dgn jayanye..
good luck !




p/s :
takziah kat salah sorg yg penah jadik member aku dulu..
ayah die baru meninggal dunia subuh tadi.. punce aku sendiri tak pasti.. mari sedekahkan al-Fatihah
dan moge rohnya dicucuri rahmat.. amin...



Thanks for reading =)

No comments: