Nuffnang Ads

December 8, 2011

semoga bahagia selamanya

assalamualaikum...

kerap pulak kan nak update blog... padahal tak nak
pun sebenarnye.. dari tadi nak download video tapi ciss lembab cam siput.. bikin panas jek..
da ade depan mate so aku gune jela dak?? (:

ok berbalik pada tajuk entry kali ni.. nape aku taruk suke2..??
sukatilah... eh eh eh tak.. sebenarnye aku nak share pic mase kenduri akak aku hari tu..
yela entry lepas da janji kan.. *eh ade ke janji?? takde kan.. hihi *

haaa sebenarnye pic akak aku tak banyak pun.. yela
memandangkan kitorg adik - beradik pengantin, even tak banyak keje tapi
haruslah kitorg yg pure - pure busy kan.. hehe takkan kitorg nak tengok je akak aku bersolek..
so aku amek tugas berkawal di pintu masuk.. eh silap aku jaga bahagian guestbook..
tak jage sangat la, aku lepak je... (=



signboard yg super comel.. ( :










abah aku yg sgt2 kacak.. hihi



ni la meja guestbook yg aku cakap tu... macam gallery da..


khemahnye aku sendiri pun tak sure ade berape.. 7 tak silap campur khemah pengantin..
eh yeke..?? heee tak tau tak tau..






adik ngn kakngah aku...
photographer : ofcos la aku kan... hehehe





abaikan baju yg basah tu.. heeee (",)


outdoor...














alhamdulillah sepanjang kenduri semuanya berjalan lancar..
mule2 risau la jugak memandangkan sekarang kan musin hujan.. tapi bestnye hujan
turun kejap jek.. yg lain redup je.. tapi disebabkan hujan yg kejap tu la
aku basah tuh.. hahahaha

p/s :
opkos kepada pengantin.. hihi
semoga bahagia la hendaknye ye... jangan nak garang2, jage tingkah laku..
aicehhh pandai pulak aku kan.. aku pun lebih kurang jek.. muahaha



Thanks for reading =)

No comments: