Nuffnang Ads

December 4, 2011

26 November 2011

assalamualaikum...

actually bosan giler malam ni... tadi dah makan nasik lauk ikan keli
masak berlada, lepas tu aku amik pulak jambu cicah dgn asam masin... amek pulak
chipster buat kunyah2 depan tv.. lepas tu ag, aku melanguk dah tak tau nak buat ape.. nak tengok tv,
bukan minat aku.. alih2 on9 pun bosan, didy aku tak on.. tak syokk ! hihihik...

banyak yg aku nak share sebenarnye tapi malas semua
ade... huuuu dlm fikiran aku asyik fikir nak makan jek.. hampeh -,- ops tadi mak
aku cakap ikan keli yg die masak tu sebenarnye dibagi sebab aku suke makan.. waaaa kalau betol 
enkiu la bebanyak.. sgt2 appreciate ok ! ( : -----> berape kali tah aku makan sebab
suke sgtttttt... hehehehe.. yg aku suke ni bukan yg dibela.. yg dibela isinye
lembut2 gitu... aku ag suke yg ditangkap.. means ikan yg mmg dr sungai carik makan sendiri..
isinye agak liat2 (aku tak tau nak explain cmne..heee).. tu yg plg best tu..

ops ok aku da melalut..
sebenarnye aku nak share pasal kenduri kawen akak aku sabtu lepas... 26 NOVEMBER 2011..
ok2 aku tau da lame tapi sukati la kalau aku nak cite jugak kan.. blog hakuh.. !! (:
nak cite panjang pun aku bukan tau sangat.. yg aku tau diorg ni kenal mase belajar ag dekat
UPSI (Universiti Pendidikan Sultan Idris..)... haaa sweet tak..?? ni kalau abah aku tau
dulu ni mmg kene ni.. org hantar gi blaja die gi bercinte pulak.. hahhahaha
jangan nanti kene kat diri sendiri... jom kite tengok pic larh...


my eldest sis.. AIZA SYIRIN



ok ni lah abang baru aku.. HANIF BIN ABDUL RAHMAN..
ni time nak nikah.. aku ag excited nak tengok ayah aku walikan.. hehehe first time la katekan..
nampak jugak gugupnye.. (",)


family baru aku... :D





sebenarnye banyak ag pic yg aku nak masokkn tapi 5 pic jek da amek mase sejam.. grrrr !!
so dpt malam nikah jela.. ini pun yg gune kamera sendiri.. bukan photographer
yg akak aku da bayar tuh.. lain kali la pulak masokkn pic mase bersanding... tu pun
kalau RAJIN...  (",)

p/s :
kirenye bukan la 26 November ok...
ni malam tahun baru ( :



Thanks for reading =)

2 comments:

ZYASH said...

Nampak sweet je lah pengantin perempuan..Baju pun tak sarat sangat.. Suke la ngk gambar...

Nabila Shamsudin said...

aah tak sarat sgt.. thanks :)