Nuffnang Ads

October 22, 2011

busy giler..!!

assalamualaikum...

fuuh fuuh fuuuhhhhh... banyak giler habuk kat blog nih...
lameeeeee tak hupdate... da nak dekat minggu final nih banyak la lec nak buat kelas..
hari yg patot free pun da jadik full.. mintak2 boleh jadik pelajar cemerlang.. aminnnnn...... dlm minggu
nih aku da cukop cukop risau dengan final exam.. fikir2 sampai rase tak boleh nak fikir
benda lain ag da.. bayangkan dlm 5 paper yg aku kene hadap nanti, 2 paper jek yg aku rase boleyy
la nak lulus.. boleyyyyyyy tu bawak maksud cukop cukop makan jek.. yg ag 3 paper
tu yg buat aku runsing.. sgttt2 runsing.. susah giler kot.. mmg aku akui aku
nih pemalas tapi majority budak kelas aku pun rase ape yg aku rase nih.. doakan aku yek
kawan2... :) <------ senyum sedapkan hati sendiri...

minggu lepas aku balik temerloh ag.. padahal minggu
sebelom tu da balik kan.. aku nak join konvo kakngah aku.. hehehe yg kat kedah tak dapat
join so yg kat kuantan mesti la nak nyibok.. tak gitu?? hehehehe..


awal pagi gak kitorg bertolak.. sampai sane dlm pukul 8 lebih.. aku awal2 pagi da
telan panadol time nih.. pening sangat.. hehehe


 

ni kakngah aku and the geng la.. nak sebot name pun bape kerat je yg aku kenal.. hehehe..
kakngah aku yg paling kecik kecik kat depan tu... :)



pura2 membace padahal bosan giler dengar macam2.. entah ape yg dibebelkan pun aku tak tau..
mule2 segan nak tido tp tengok abah aku pun da tersengguk...
hehehe aku pun teros la tido.. muahaha mmg keje aku tido jek.. sepanjang perjalanan
pegi and balik aku TIDO... hihik

kalau minggu yg dulu aku rajin nak study, balik aritu aku
agak malas.. tapi tetap la study sikit2.. risau la ngan final ni.. huuuuuu mintak2 segalanya
lancar nanti.. aminnnn




Thanks for reading =)

No comments: