Nuffnang Ads

September 2, 2011

nak cite jugak boleh..??

assalamualaikum...

pejam celik pejam celik pejam tak celik-celik dah raye ke4 kan..
rase macam baru semalam aku salam tangan mak abah, macam semalam aku terkira2
duit raye (padahal tak dapat banyak pun), macam semalam aku asyik curik2 makan kueh raye
sedangkan tetamu depan mate and macam2 la yg macam semalam..
*pening*

dekat blog, fb, twitter and macam2 ag lah da penoh
ngn benda2 berkaitan raye kan.. termasoklah aku.. saat org semua sibuk upload
gambar2 raye, aku terkial2 baru nk pilih gambar2 yg ok.. hehehe.. semua da tukar profile picture,
aku tetap ag setia ngn yg lame.. erk padahal malas nak upload... muahahaha.. semua
busy buat entry pasal raye, status pun still pasal raye..
erm nk cakap something boleh..??

aku pun nak cite jugakkkkkkkkk............ (>_0)
raye aku macam biase jek.. secara sederhana tapi
tetap meriah... walaupun malam raye tu aku da bengang2 tapi nasiblah sepanjang
hari raye tu mood aku sentiasa ok.. malas aku nak layan org yg menyusahkan aku.. takde pape yg
aku nak cerita tentang raye aku.. semuanya macam biase.. tengok pic jela eh...


harus la pic first aku kan.. hihik


cantek tak..?? tema raye kali ni blue ~~


ni semua adik beradik aku.. aku da susun ikot turutan ag.. heee..
jangan pertikaikan nape adik aku ag tinggi.. aku tak tau ape yg die makan sampai
terlebih tinggi.. hahahahah





cukop kuota.. hehehe


aku ade rumah besar.. kau ade...?? heee lempang laju2.. ni bukan rumah aku..


sebahagian dari family belah mak... ramaiiii kot..

kalau nak letak semua pic rasenye sampai esok pun post ni
takkan publish.. sangat banyak.. kat fb tak sampai suku pun yg aku upload..
banyak sangat.. so sekian jela cerita aku raye kali ni.. korang macam mane pulak..??
mesti ag meriah kan... jojom share.. :)






Thanks for reading =)

4 comments:

ZYASH said...

Selamat hari raye..cantiknyer baju raye... Same mcm tema kite la...blue in the ocean.

Nabila Shamsudin said...

selamat hari raye zyash... :)
same tema ah.. takpe biru kn cantek...

afiqazizan said...

Selamat hari raya..maaf zahir dan batin..wahhh warna biru..saya warna hijau tahun ni..:)

Nabila Shamsudin said...

selamat hari raye jugak..:)