Nuffnang Ads

September 3, 2011

demam di hari raye....

assalamualaikum...

erm gigih jugak nak on9 kan.. actually da bape
hari da pun pening kepala.. pening yg mencucuk2 n menarik.. sape2 yg penah
rase mesti paham ape yg aku cube sampaikan.. and start pagi tadi pening makin menjadi2 and
last DEMAM.. erghhhh !

plan nak balik shah alam hari ni terbantut memandangkan
aku takot nak drive time pening camnih.. balik dulu pun aku pening tapi cube kuatkan
diri.. and ni maknenye aku kene tempuh jammmmmm giler2 esok kan.. *damn* tibe2 rasenye best
pulak naik bus jek.. kalau jam pun aku tak heran.. huahuahua..

dari tengahari sampai la ke petang keje aku tido tido
and tido.. layan sakit kepale.. lepas makan ubat same jugak.. takde la lega mane..
tapi ok sikit la.. eh lari topik.. sebenarnye nak share ape yg aku buat khamis lepas.. senang cerita
raye ke3.. biar pic jela yg ceritakan ye..?? (padahal takde idea nak cerita camne)








danish, adam and zulaikha..


my luclu daddy and mummy.. ( =






sebenarnye makcik aku tunang aritu.. tapi aku
takde gambar die.. kakak aku ade amek tapi malas pulak nak upload.. hehehe.. eh ade
org datang raye.. chow dulu la eh... tadaaaa


p/s :
sori to 'die' sebab buat die sakit aty.. janji tak buat ag da... ( :



Thanks for reading =)

4 comments:

Ezy Chiaki said...

byk2 kn rehat ye..
mkn ubat..
=)

Nabila Shamsudin said...

thanks :)
alhamdulillah sekarang da ok.. :)

afiqazizan said...

Semoga cepat sembuh ya..:)

Nabila Shamsudin said...

trime kasih afiq...