Nuffnang Ads

August 21, 2011

kejam tak aku pada blog...??

assalamualaikum...

bile last eh aku bukak blog ni...?? kalau tak silap aku
seminggu lepas kot... huuu nape aku buat title camtu...?? ok2 selalunye org
akan update blog bile ade jek cerita nak share kan.. bile ade pic yg menarik mesti sibok2 kan
nk update.. dulu pun motif aku buat blog sebab member2 aku kate senang nk share cite...
yela kan kat fb bukan semua boleh nak luahkan... takkan aku nak post ayat panjang berjela jela
pulak kan... karang ade pulak yg cakap aku ni 'annoying giler2' pulak...
ermmmmm..

aku rase aku kejam kat blog sebab aku jarang ingat
kat die... hehehehe... selalunye aku akan ingat bile aku ade problem...
bile hati aku tak tenteram... bile aku sedih... bile aku TERLUKA... jahat kan..?? kalau blog
ni org, mesti cakap aku ni kawan time aku susah jek kn.. heeee nasib ko bukan org tau
blog... kalau tak mesti merajok2 ngn aku... hik3

even hati aku pun mmg tengah SAKIT, tapi aku tak nak
buat entry sedih2 bagai kali ni... aku nak share pasal berbuka ngn budak2 kelas aku minggu lepas.. haaa tengok minggu punye cerita baru sekarang nak bgtau kan... heeee...






kitorg berbuka sekali kat luar ni selase lepas... bayangkan
kelas pulak habis pukul 5pm... nak pulak berkumpul kat tempat ni pukul 6.30..
rumah aku pulak jauh dari poly tapi dekat ngn tempat ni... so mmg da plan nk gi lewat sikitttt la...
heeee last2 balik aku ngn era da telentang tido... penattt kot... kelas dari pagi sampai
petang, penat fikir kakak aku nak datang ag... sumpah benda2 remeh buat aku tension... last2
kitorg gerak dari rumah da nak dekat pukul 7... lambat kan...






boleh pulak da sampai tempat tu rupanya plan da tukar
tempat lain tanpa kitorg tau... bengang gak la kan... bile da lambat tu la macam2 nak jadik...
nasib la tak jaoh pun... and nasib jugak member aku ni tau jalan.. kalau aku yg
bawak confirm terpusing2 dulu... hahaha.. elok jek kitorg sampai and amek makanan, da pun azan...
fuhhhh rase tak berbaloi sebab makanan yg aku amek tak sedap... lantas (ceh ayat..)
lepas jek berbuka aku bergegas carik pretzel stick Aunty Annes yg da lame
aku tak makan tu.. korg rase gigih tak gi jaoh2 (tak la jaoh mane) bayar parking mahal2
(tak la mahal jugak) tapi masok tak sampai setengah jam pun utk dapatkan semua tu... hahahhaha
comot muke msg2.... kelakar bile teringat ade yg nak ikot walaupun da plan gi
ngn org lain.. hahahaha nasib aku baik tau... hihik




lepas balik and hantar semua balik rumah, aku pulak gi amek
kakak aku and gi uptown... haaaa ni lagi satu aku malu... ngn org yg berlambak2
kat situ, boleh pulak aku jek yg diorg tunggu... cehhh ayat nak best je kan... yela kakak aku da
reserved awal2 utk aku... mase masok parking tu, org yg jage tu (aku tak tau nak panggil ape)
suruh aku parking reverse so senang la nk keluar nanti kan.. eish aku ni kalau nk
suruh parking kene bagi mase.. tak boleh nak time tu jugak.. last2 keluar dari mulot aku
"erk saya tak reti".. malu kott time cakap tu.. nasib abg tu yg parking kan..
hehehehe demand kan aku... jumaat lepas aku gi ag uptown tu...
org tu da kenal aku kot... heeeee




ni la org yg suke malukan diri sendiri tu... heeeee tapi takpe...
hari semua ni jadik, hari yg aku hepi.. sebab semuanya terase macam milik aku... tak macam
ape yg aku rase sekarang.. ermmm dah dah...




Thanks for reading =)

2 comments:

afiqazizan said...

pakai contact lens warna biru ya?

Nabila Shamsudin said...

aah... hehehe