Nuffnang Ads

July 23, 2011

kegembiraan....

assalamualaikum...

time aku taip entry ni still pagi ag.. tapi aku confirm
publish mesti petang nanti punye... maklum la.. jap karang nak ulang - alik gi
dapur la.. muahahahaha awal kot bangon hari ni... sbb nak hantar adik aku gi library.. sekaligus
hantar printer aku yg nak buat hal da tu.. eish3 saje nak bazirkan duit aku... heeeee

malam tadi tido lena.. mmg tak sedar lansung..
sedar2 mak aku selimutkan aku.. luv u so much la mak.. hehehe.. mmg
ag  lame la aku tido kan.. sampai mimpi semula time aku and member2 aku hang out
dulu.. mmg seronok.. merayau ikot suke sampai salah jalan.. aku rindu semua tu.. tapi sekarang
susah sikit.. masing2 takde transport.. nak keluar susah.. jom la share2 pic... (=






lepak kat i - city jap...




rindu nak keluar ramai - ramai ag.. borak2 macam da tak jumpe da lain kali..
borak cam tak cukup mase.. hehehe

p/s :
fon rosak pulak..!! grrr geram kot.. camne nak contact org lain ni... eiiiiiii...!!
tapi seronok la duduk rumah..
dapat layanan best.. hehehehe tak nak balik la...




Thanks for reading =)

2 comments:

Zyash said...

Bestnyer jalan2 kat i-city... Tak pernah g lagi...wa...cedih oo...

Nabila Shamsudin said...

hehehe nabila pun baru bape kali je pegi... takde la best mane... :)