Nuffnang Ads

April 1, 2011

terkebil-kebil sorg2....

assalamualaikum...

selamat malam semua... cantek kn langit malam ni..
even xde bintang tapi aku rase malam nih sgt2 indah.. ke aku jek yg rase camtu..??
heee.... >_<

hari nih aku rase aku cool giler..!! ehehe.. maksud aku, aku
rase tenang la... mood pun da xswing swing ag da.. da boleh tersenyum cun cun.. erk tampar
la aku sebab annoying.. hahak karang ade pulak yg kutok aku.. jangan..!! aku main2 jek.. kalau aku
xpuji diri sendiri, sape la yg sudi nak puji aku kan.. biarkan aku kembang
sorg2.. huuuuu....

eh da jgn melalut.. semuanya gara2 tido xsedar diri
dari senja tadi.. tu la kan da cakap xelok tido senja2.. eh tapi bukan salah aku..
semua salah....................
.
.
.
.
.
.
.


PISANG GORENG NIH YG SALAH....


haaa bukan salah aku kan.. lepas jek aku makan
pisang goreng nih, teros mate aku kuyu semacam jek.. entah bile mase tah aku da pun
tertido kat atas sofa umah nih..  sedar2 da nak dekat pukul 10.. lame kan aku tido.. ade ubat tido
kot dlm pisang goreng tu...T__T

sekarang nih pun aku duk diam2 kat sofa tapi fikiran
tah ke mane2 tah.. housemate aku dari tadi duk tergelak2 sorg2 sikit pun aku xheran...
perot lapar tapi minda da set xnk gerak.. nk duk diam2.. keji sungguh perangai aku malam nih.. member
aku duk cakap ngn aku pun aku buat xtau.. eh aku xdengar la.. bukan saje..
terok da sakit aku nih.. hihik..



 
ngantok sgt2.. xde idea pun nak buat entry so aku merepek jela..
kesian korg kan bace aku ngarot2... ok la malam nih aku blogwalking jela kat blog org lain..
korg buat la title best2... confirm aku terjah nanti... tapi rasenye xlame aku on9 nih..
sebabnye mate aku nih jap pejam jap celik... xhabis ag kesan ubat tido makcik goreng pisang tu
letak.. hahaha xpasal2 salahkan makcik tu.. sape suruh tido lambat semalam kan..
ok papai selamat malam.. have a nice dream.. :)



Thanks for reading =)

2 comments:

Cik Ezy said...

awk kene tag..

http://lemonribena.blogspot.com/2011/04/contest-rancangan-kegemaran-di-tv.html

Nabila Shamsudin said...

alamak rancangan tv kegemaran..??
waa xley join..
nabila mmg xtengok tv.... :(