Nuffnang Ads

April 7, 2011

tangan gatai....

assalamualaikum...
1st time aku tukar template blog ni.. sebelom ni pernah gak
cube tapi aku cancelkan.. hehe.. kalai ni aku tukar jugak sebab da terlampau
banyak mase terluang.. tapi aku rase makin kusut ade la blog ni.. nak tukar lagi rase macam da malas..
bukan sekejap mase aku amek nak tukar ni.. dari pagi tadi, tengahari baru siap.. huhu..
kalau yg pro sekejap pun da siap kan.. cantek pulak tu..
eish3 jeles..!! >_<

banyak lagi yg aku nak repair tapi confirm2 aku amek
mase berjam jam ag kan... kalau ikotkan boleh jek tapi mood da hilang.. lain kali la
kalau aku free and kalau aku ok..!! ermm... T_____T

p/s :
ok ke x eh blog aku camnih... rase
cam yg lame ag better even yg dulu pn burok jugak.. heee




Thanks for reading =)

6 comments:

afiqazizan said...

ok gak la template baru ni.

Nabila Shamsudin said...

thanks.. :)
byk ag kne repair ni....

Izyan Masri said...

MAKIN CUTE LAH.BUNGA2.CERIA JE RASA.MACAM DALAM HATI ADA TAMAN BUNGA PULAK.XD

Nabila Shamsudin said...

hehe yeke..??
rase cam banyak yg xkene jek... :)

Cik Ezy said...

yg ni ok la yunk..
yg lame kaler itam ..
gelap je nmpk..
kalo yg ni nmpk cerah..
sedap mate memndang..
:)

Nabila Shamsudin said...

hehe thanks kak ezy.. :)