Nuffnang Ads

April 19, 2011

ni semua Ujang Kentut punye pasal....!!

huh geram betol la aku ngn Ujang tu.. rase
cam nk tumbok2 jek muke die yg xencem tu.. tapi eh, lu nak kawen la der..
congrate2.. ah takde2.. gua tetap bengkek ngn lu bro.. eheh ape kene ngn aku nih.. geram
sampai lupe nak bagi salam.. T__T

assalamualaikum...
(sambil kembali buat muke sopan lemah lembut, tadi tu TERover.. kehkehkeh)

aku gi keje arini mate bengkak2.. abg tempat
keje aku ni pun tegur nape mate aku macam ikan puyu.. erk hampeh dlm banyak2
benda nape la ikan puyu jugak yg glamer.. tak padan la ngn aku.. hahaha.. teros lekat name aku
ikan puyu sbb mate bengkak sgt.. nape..?? sebab Ujang !! mmg bikin panas aku jek
mamat nih.. kecik besar kecik besar dah aku tengok die.. huh...

nabila = ikan puyu . .?? TIDAKK..!!

pelik nape aku salahkan Ujang nih..?? sbb die
buat aku nangis.. berjurai2 airmate gua beb.. gua ni nampak jek muke lembut,
cakap tak pernah ade nada tinggi setinggi KLCC, tapi ati gua keras... eh silap, karang kene
hempuk aku ngn Ujang sat ag nih.. muahaha.. nak tau..?? sbb INI ...

sedih beb.. even aku ni mude remaje lagi
(20 tu remaje ag la kan.. hehehe) tapi aku dapat rase camne perasaan akak tu..
kalau aku kat tempat die, belom tentu aku kuat ag.. korg pun wajib bace kay.. kalau korg tak sedih
tu korg mmg xde prasaan la.. aku nih jangan cakap la.. air mate xhenti2 pun.. bace part
xsedih pun jadik sedih sbb paham sakitnye and susah nak hadapi semua tu..
kagum aku ngn akak tu sbb berjaye harungi semua tu sampai sekarang.. mmg tabah...

p/s :
aku sarankan korg bace la.. biar jadik cam
aku.. housemate aku igt aku gadoh tapi last2 kene gelak nangis sbb bace blog.. xpe2
nanti ko nangis aku gelakkan pulak.. wakaka

BACE TAU..!!




Thanks for reading =)

2 comments:

Dekcik said...

npe2?? mcm siyes jew..hee..

entry terbaru dekcik singgah lah..
http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/kemalangan-yang-berlaku-disepanjang.html

Nabila Shamsudin said...

nak tau kene bacelah.. hehe