Nuffnang Ads

April 25, 2011

nabil tersingkir, jozan juara..??!!

assalamualaikum...

panas..!! hangat..!!
eh apahal..?? uish korg tak tau ke hah..??
erk bace ala2 minah kepoh kay.. korg nak tau, alaaa  aku tau yg korg tak tau
ag.. berite ni aku sorg jek yg tau.. abg ajai yg bagitau kat aku.. aku sorg je tau.. abg ajai yg mane..??
alah ajai komposer tu lah.. takkan tak kenal kot.. tapi ape kaitan ajai ngn
maharaja lawak..?? meh meh aku nak cite..

abg ajai... eh nape aku panggil die abg pulak..
tapi takkan pakcik kot.. erk gasaklah.. sukatila aku nak gune pape pun kan..
korg nak tau nape je kan.. hik3.. ok2 serius sikit.. ajai umumkan secara lansung yg nabil
dah pun disingkirkan sebab cube menipu ajai sendiri.. hah ape kes ni..?? aku pun
tanye la ajai.. weh asal ko buang nabil.. bukan feberet ke die tu..?? adoi bahase aku pun kasar
kemain sbb tak puas ati twin bro aku tu tersingkir.. hihik suke2
aku jek.. nak tau pe ajai jawab..??

"nabil tu buat lawak menipu..!!"
(eh lawak mmg kebanyakan menipu kan.. aiseh asal nak singkir2 pulak ni..
aku tak habis ag nih.. aku tanye ag soalan..)

"abis tu sape yg jadik juara ni..??"

dengan selambe ngn rilex abg ajai jawab, "JOZAN.."

serentak ngn tu, aku tersentak.. dengar bunyik budak2
menjerit kat luar umah aku.. adoi kacau betollah.. baru nak feel mimpi best ni... baru nak
bangga ajai bagitau kat aku result maharaja lawak face to face.. kehkehkeh..




ape punye mimpi la.. da la mengarot..
takkan la nabil tersingkir kot.. jozan mmg la best tapi 1 yg aku pelik... ape kaitan
ajai ngn maharaja lawak ni..?? bukan nye pertandingan nyanyi.. wakaka.. mimpi ngarot aku ni..
camne la boleh mimpi maharaja lawak pulak.. eh korg da tengok maharaja
lawak minggu 4..?? jambu kelakar kot.. aku kat office ni da bape
kali tengok da.. hahahaha naik muak da aku..=)




Thanks for reading =)

15 comments:

Jay said...

adoyai...den ingat botul dah nabil tersingkir..tokojut den dengor tadi..rupanya..ekau mimpi..heheheh...:)

Nabila Shamsudin said...

hahaha.. tertipu la ekau.. :)

Jay said...

yolah....tapi yg heran..camno ajai pulok yg bagitahu ekau???apo kono mengono ajai dongan maharaja lawok tu???hehehe

sweet stalker said...

haha, ingatkan betul2..terkejut jugak. tak percaya nabil tersingkir. huuu

Nabila Shamsudin said...

jay :
eden pun polik ni haa.. ce ekau tlg den pikirkan apekehal ajai yg eden mimpikan.. haha

sweetstalker :
adeh mane blh nabil etrsingkir.. mengamok semua org nanti.. haha

Jay said...

mayb ajai nak melamar ekau jadi dia punyo artis kot???ngeh ngeh..sobab itu yg dia masok dalam mimipi akeu tu...:P

Nabila Shamsudin said...

alamak ai.. den bukan tak mau.. tapi eden tok suko pemes2 ni haa.. eden nih pemalu.. haha

aNiss :):) said...

adeshhh.. mimpi rupanya... ngee~
tapi harap JOZAN betul betul jadi juara!!

pisst :aniss suka JOzAN, SEPAH N JAMBU... =)

Nabila Shamsudin said...

nabila suke semua.. semuanye best... :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

x abis abis mimpi dak nabila ni..
eh adik kuat tido eh ahahaha

Jay said...

umang aih...org lain semuo nak femes..ekau xnak pulok??hehehe..xpon abg ajai nak ekau join dia nengok maharajo lawok tu kot??ngeh ngeh...:)

Nabila Shamsudin said...

pinky momma :
alamak kak.. kantoi la camni.. haha.. tak la.. tibe2 termimpi camtu.. pelik pun ye jugak.. hehek

jay :
den ni orgnye morondah diri.. hihik.. abg ajai tu malu kot ngn den ni haa.. ajak pun dlm mimpi jek.. haha

Izyan Masri said...

KIHKIH.BARU YAN NAK TERKEJUT KALAU NABIL TERISINGKIR.SEKALI MIMPI LAH PULAK XD

Nabila Shamsudin said...

alamak.. tak jadik terkejot la ek... haha

Jay said...

iyo..den nengok ekau memang morondah diri..hehe..pemalu pun mungkin...sobab tu abg ajai ajak ekau nengok maharaja lawok tu dalam mimpi...dio malu sobonar nye..hahahaha