Nuffnang Ads

April 12, 2011

jom ramai2 tengok.... =)

assalamualaikum...

aku nak kongsi sometink ni.. tengok header
aku da bertukar...!! tengok la.. tengok la.. jeles la tu.. ececeh... hehe.. semua
header aku mane pernah aku buat sendiri.. mule2 dulu jek.. tu pun hampaeh.. aku mmg xpandai
nak buat benda2 camni.. serius tangan aku mmg xkreatif la.. dulu buat pun asalkan ade
header jek.. sebab jeles tengok org lain ade, aku pun nak ade jugak.. yup agak dengki aku nih..
hehe.. bile tengok header org lain comel2, mule la aku kutok2 sorg2..
eh xkutok la.. aku jeles..!! T__T

meh tengok header yg aku penah gune.. xbanyak
sbb tangan xkreatif so mmg xde dala header yg aku buat.. hihik.. jgn kutok and jgn
gelakkan aku..!! aku nangis nanti... T__T
ni la hasil air tangan aku.. haha kan aku da pesan jgn gelakkan aku...!! :P



ni header kedua yg aku gune.. aku mintak tolong
kat sorang akak ni lepas tengok banyak header yg die da buat sgt cantik ok..
aku dapat tau pun dari sorg blogger jugak.. cepat2 aku send email suruh akak ni buat.. kalau korg
nak, just click Elissmie ni je kay.. mesti korang puas ati nanti.. Kak Eliss, sory dulu nak
buat entry utk akak tapi tangguh punye tangguh terus terlupe.. ni nabila ganti ok...
jgn serik nak buat header utk nabila da ye..?? heeee.. >_<



ni header yg latest.. baru dapat tengahari tadi..
terus aku gune.. semangat kot.. hahaha.. aku mmg suke tukar2 header nih.. kalau
boleh setiap hari nak tukar.. eh melampau la kan setiap hari.. da la xreti nak buat sendiri, mane
ade yg nak layan kalau nak tukar selalu kan.. heee.. header ni pun aku mintak sorg
blogger jugak yg buat.. aku kan kreatif xkreatif.. sob sob sob.. cantek x..?? pink gitu.. sesuai ngn
log aku yg baru aku edit nih.. nak jugak..?? click Mommy Fara nih... korg pujok la
Kak Fara ni suruh buat utk korg pulak.. hehe pandai2 jek aku.. tapi bayar kat aku kay.. eh jap
ag kene pelankung lak aku.. hahaha semua header yg aku penah gune
semuanye free kay.. diorg baik hati nak bagi percume..

p/s :
jojom terjah blog diorg.. tengok la hasil yg diorg
da buat.. cantek.. semua aku suke.. pada Kak Eliss and Kak Fara, thanks bagi
header yg sweet kat nabila.. lain kali boleh buat lagi.. =)



Thanks for reading =)

6 comments:

Zyash said...

Header yg ne nampak more mature ckit.....Cantik!!

Nabila Shamsudin said...

mature..?? sebelom ni nampak cam budak2 la ye.. :)

Cik Ezy said...

berseni woo header..
watermark tu pon cantek..
=)

Nabila Shamsudin said...

cantik kan..??
yg penting pink...
hehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

lepas ni boleh la recycle kat orang lain pulak header lama tu kan :) hehehehe

Nabila Shamsudin said...

alaa syg ag.. xnk recycle.. hehe