Nuffnang Ads

April 1, 2011

comelnye baby aku... :)

assalamualaikum...

terase lame xupdate sedangkan baru malam tadi aku buat entry..
korg perasan x entry aku sekarang banyak yg jiwang2 jek.. ade gak yg tegur tapi korg
silap tau.. aku bukan nak berjiwang.. cume kadang2 hati aku nih nak berbicara.. muahahaha.. bukan
mulot ke yg bercakap..?? erk confius... -_- aku pun xtau nape sekarang mood aku cam
swing swing jek.. serius aku sendiri rimas bile aku mudah tacink.. salah cakap sikit mule la aku cam
nak nangis.. what..?? korg pn nyampah kat aku..?? huhuk sampai ati..
aku bawak diri karang tau la... T_____T

aku cite kat member baik aku dulu.. ade ke patot die cakap
nih pembawakan.. means aku pregnant la.. kuang ajau kau.. hahaha.. jumpe nanti mmg kene
sekeh ngn aku la.. bile pulak aku kawen yg boleh buat aku ade pembawakan bagai nih
kan.. tapi tadi aku pun gatai la tangan bukak google carik gambar baby..
tengok la ape yg aku jumpe...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



comel kan.. tapi comel lagi muke aku kecik2 dulu..
baik korg iyekan aje sebelom aku tacink ag.. hehehe.. xla yg comel tu sume bukan baby betol2..
baby tipu.. nak kene explain ag..?? patung la sayang... mmg kreatif la tangan org yg
ukir2 nih.. kecik tapi comel.. geram aku nk picit2... kalau ade depan mate nih hancur
jadiknye kene tekan ngn aku..




alolo comelnye anak mama.. hahaha

sgt2 comel ok.. jeles...!!

teringin nak dukung baby comel2 camtu... nak tau perangai jahat
aku x..?? aku suke ngn budak2 yg comel2 jek.. yg xcomel ak xlayan.. kejam kan aku..
tapi tu dulu la.. sekarang nih nampak jek budak kecik xkisah la comel ke x, aku la yg sibuk2 nak
cubit pipi diorg sampai lebam.. ag2 aku prac kat hospital.. hari2 nampak budak kecik
jalan terkedek2.. kelakar..!! rase cam nak kejar jek.. heeee

p/s :
jangan jadik cam aku memilih nak yg comel jek sebab
semua budak2 mmg comel.. sekarang aku xcamtu da... insapp... T_T
ok nak balik da... babai..... :)




Thanks for reading =)

3 comments:

shat said...

baru tahu baby tu patung. tsk tsk. gila kreatif dia. wuuuu

Cik Ezy said...

comel giler baby..
haha

Nabila Shamsudin said...

shat : kreatif kn... comel pulak tu...

ezy : mmg comel...!! :)