Nuffnang Ads

April 22, 2011

bile tak approve, kire sombong la eh..??

assalamualaikum...

erm mood swing swing la. . . lapar + ngantok dah ni..
eish nampak tak aku rajin nak buat banyak2 entry arini..?? sebenarnye takde la rajin
sangat tapi aku dapat 1 email tadi.. email tu dah lame, tapi aku baru bukak tadi sebab email tu mmg
aku tak aktif lansung.. saje je menggatei tangan ni nak bukak arini.. tibe2 dpt 1 email
yg berbunyik.. eh email takde bunyik.. ok ok serius..

aku add ko kat fb ko tak approve pun kan.. bukan sekali tapi dua kali..
sombong giler.. bajet hot eh.. campak laut jela badge fb ko tu..
---> ayat ni ayat aku sbb dah terdelete email tadi..  tapi meaningnye same.. =)


ok biar aku explain kay.. aku bukan sombong even
ramai yg cakap aku camtu.. ok kt fb mmg aku tak accept friends dari org2 yg
aku tak kenal.. mmg la fb tu utk kite ramaikan kenalan tapi depends pade individu jugak kan..
ade yg nak private jek.. cam aku, aku accept jugak org yg aku tak kenal.. tapi
tak la ramai sgt.. budak2 yg belajar 1 tempat ngn aku mmg aku accept.. ok mmg tipu la kalau aku
boleh kenal beribu2 org kat poly tu.. so bg aku tak salah aku accept diorg..  and aku pun
accept budak2 sekolah lame aku.. means sekolah menengah la.. ade jugak yg aku
tak accept.. cam contoh member adik aku.. bukan sombong tapi cam tak perlu kot.. bukan aku
kenal pun.. aku form 5 adik aku baru form 1.. so diorg pun mane la
kenal aku sgt.. add suke2 je kot.. T__T

badge fb..?? aku letak badge tu sbb ade
antara member2 lame yg aku dah lost contact dapat carik aku balik bile diorg
ade bace blog aku.. so tak salah la kan.. aku tau yg hantar email tu blogger jugak.. aku pun accept
request dari blogger.. tapi just let me know la sape korg.. bagi tau aku yg korg pun blogger
jugak..  InsyaAllah aku accept.. aku tak sombong la.. sedih tau bile ade yg cakap camni.. ok blogger
lain pun kene ag terok.. ape hal ko minah nak kecoh pasal email camtu kan..?? T_T
aku buat entry pasal ni bukan nak kecoh tapi nak explain.. sape2 yg rase ade hantar email camtu
kat aku, plis paham and send la message kat fb aku dulu bgtau k..
harap semua paham la..

Rasulullah s.a.w bersabda yang bermaksud,
" Tidak akan masuk syurga, siapa yang di dalam hatinya terdapat seberat zarah kesombongan"
so jgn la marah bile aku tak accept request korg..
lain kali bgtau dulu k.. aku bukan bagos sgt nak sombong2 semua.. =)




Thanks for reading =)

6 comments:

CutieIntan said...

setujuk!!...sometimes tka faham kan..sebab tu i tak letak fb badge kat blog..

Nabila Shamsudin said...

thanks sokong.. hehe.. badge letak sbb sng member yg dah lost contact carik.. :)

aNiss :):) said...

wahhh! aniss sangat berbangga cepat nabila sudi approve aniss lam fb... weeeee~ =)

nabila comel sgt.. sebab tu ramai nak add kat fb... hohoho~

♥misz nana♥ said...

sabar je lah.. biasalah manusia :D

♥ solehah ♥ said...

hehe..sbr je lah biela.. :)

Nabila Shamsudin said...

aniss : hehe thanks jgk sbb aniss add dlm fb... :)

miss nana : tgh sabar la ni.. tak semua phm kite kn...

solehah : thanks solehah... :)