Nuffnang Ads

April 6, 2011

bile da kene . . . . .

assalamualaikum...
aku xde keje la hari ni.. dari tadi duk lepak jek..
so dari tadi la aku blogwalking jek.. tibe2 aku teringat ape yg da jadik malam tadi..
so aku share kat sini... xpe x..??

semalam aku ade buat entry cakap aku busy kan..
ade keje yg aku nak siapkan.. dlm pukul 12 kalau xsilap aku da rase penat sgt2 da..
pinggang aku pun cam cramp.. aku stop buat keje and baring..
ingatkan makin ok tapi tibe2 aku..


SAKIT DADA @ SESAK NAFAS


mule2 aku biarkan sebab ni pun bukan 1st time
aku kene camnih.. tapi makin lame rase makin xtahan.. aku amek kunci kereta, capai
kunci umah ngn beg duit terus nak gi clinic.. hospital.. tapi time aku turun tangga tu aku da cam
xstabil..nasib baik la ade makcik and pakcik yg tolong aku.. diorg la yg bawak aku
gi hospital.. da la xkenal..kalau jadik papekan buat naye jek.. T__T
tapi aku da xmampu berfikir da..




sampai kat hospital, nurse tu bagi aku pakai oxygen mask ni..
eiii aku dari dulu xsuke sedut oxygen ni.. even aku tau oxygen ni la yg bagos sebab
bersih.. waktu ni aku rase penat sgt.. letih weh.. sape2 yg pernah kene tau la camne rasenye..
huuu.. mule2 duduk jek tapi last2 aku terbaring da atas katil..badan aku lemah sgt
time ni.. puas nurse tu kesat air mate aku.. nape aku nangis..?? sebab aku
sorg2 time ni.. yela mane ade sape2 kn.. T__T

balik2 teros da xjadik keje aku.. stop teros..
mood pun da bertukar.. ngn aku yg xbape nk ok, serius terase sgt2 ngn pe yg jadik
semalam tapi nak buat camne kan.. salah sendiri.. tapiii erm abaikan...

ok2 xmao sedih2 ag da.. sekarang pun aku da ok..
da boleh gelak2 bersuke ria sampai memalukan diri sendiri.. grrr geram ngn die..!!
hahaha... xnk cite nape aku malu.. sebab mmg memalukan.. ciss.. >_<


camni la keadaan aku malam tadi.. T__T



Thanks for reading =)

1 comment:

Cik Ezy said...

ala ciannye..
jge diri bebaek ye..
:)