Nuffnang Ads

March 14, 2011

show me your bff contest


terase lame sgt aku xupdate blog aku ni kan..??
bukan malas even malas tu ade jugak sikit2.. heee.. tapi aku baru jek baik dari demam.. 2 hari aku xgi
keje tau.. agak2 kene potong gaji x..?? alamak elaun mmg xdpt la... >_<

ok straight pada tujuan asl aku buat entry nih.. aku nak join contest ag..
kalau xsilap nih contest aku yg ke3 kot... jom ramai2 join contest nih.. kalau nak join
click je link nih kay.. =)





dear Nurulbadiah Lai,
haa meh nk tunjuk kt Kak Nurul bff nabila... kitorg satu kelas so xheran la kalau kitorg jdk bff kan..
sebenanye ramai ag tapi tak semua berkesempatan nak tempekkan diri dlm pic nih..
pic ni biase2 aje tapi nabila pun tak tau nape suke sgt pic nih.. waktu amek pic nih, masing2 try
buat ala2 candid la konon.. lepas jek snap teros msg2 gelak cam pe tah.. persamaan kitorg
kan adalah kitorg la antara yg suke buat bising dlm kelas even perangai msg2 lain
langsung.. kalau takde kitorg mesti kelas tak meriah.. (abis la aku kene ngn budak2 kelas nanti... ) T__T
skg kitorg semua practical.. msg2 da jaoh balik kampung masing2.. nabila sendiri stay kat
shah alam, shat balik kedah, norm pun da balik kelantan and dayah pulak kat perak.. serius rindu sgt2
kat diorg.. tak sabar nak tunggu sem depan.. nak buat bising dlm kelas and kacau kawan2 lain..
hope persahabatan kite kekal sampai bile2.. =)

nak tag sape eh...

jojom cpt2 join contest nih.. esok da nak tutup da..
jom kite same2 pokaikan Kak Nurul ni.. die baru dpt gaji.. syokknyeee... =)



Thanks for reading =)

5 comments:

Nurulbadiah Lai said...

dear
thanks 4 joining
glad to see that

such a beautiful pictures

wish u best of luck

done check ur entry

Nabila Shamsudin said...

wlcme...
thkz sudi dtg and b my fllower... :)

umira said...

hee. ok, insyaAllah, i will do. thanks nabila! :)

Zue Cancer said...

ok dear...thanks tag akak...aka try cari gambo nak join

Nabila Shamsudin said...

umira : wlcme dear.. :)

kak zue : wlcme.. nanti nabila jenguk.. :)