Nuffnang Ads

March 14, 2011

SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA



aku nak join segmen Abg Ben lagi.. aku pun tak tau nape aku suke sgt segmen2
yg Abg Ben ni buat.. cume aku mmg tak boleh nak join semua.. kalau la aku duduk je depan lappy ni, confirm aku nak join semua segmen die... korg nak join..??
click jek banner tuh.. >_<

Disebabkan aku ni PEREMPUANso mesti la aku jawab soalan yg ni.

LELAKI pilihan anda ?
mesti la yg baik kan.. lagi 1 aku suke tengok bile lelaki pakai baju melayu.. nampak cam baikkkkk sgt even perangai belom tentu lagi kan... lagi yg hormat org tue... mmg suke lah... hehe

Perlukah lelaki SEKSI ? Definasi SEKSI seorang lelaki bagi anda ?
tak perlu kot... sbb kalau aku, mmg aku xsuke.. meluat lagi.. haha.. definisi seksi lelaki bg aku..?? serius aku tak tau.. sbb kdg2 tanpa buat pape, lelaki ni boleh jek nampak seksi.. pelik kan..??

LELAKI pastinya sanggup berkorban demi cinta .. Apakah anda rasa LELAKI hanya berkorban sebelum memiliki cinta anda ? Apa jadi selepas dah miliki cinta anda ?
jujurnye bagi aku lelaki mmg sanggup berkorban demi cinta.. sanggup buat macam2 semate2 nak dapatkan cinta yg diorg nak.. tapi lepas dah dapat, mmg hampeh.. bukan semua la.. tapi kebanyakan yg aku nampak mmg camtu.. gf sendiri terbiar.. kalau dulu sepanjang mase nak jumpe, tak dapat jumpe dgr suare pn dah kire ok tapi bile dah dapat, setahun dua ok lagi.. lepas tu ati perasaan gf dah xkisah lagi dah.. hope sgt aku tak dapat yg jenis camni..

Pastinya anda tidak sanggup BERMADU bukan ? Kenapa ?
mmg tak sanggop la.. even couple sendiri pandang org lain pun aku tak bagi, ni kan pulak nak bermadu kan.. hehe.. sbbnye aku xsuke share2.. and be honest aku ni tamak...!! hak aku mesti aku punye sorg jek.. tak payah nak kongsi2.. haha...

Jika anda mengetahui pasangan anda punya teman wanita lain , apakah yang akan anda lakukan ?
seriusly aku tak suke soalan ni.. sbb kalau aku dpt tau die ade perempuan lain, mesti la aku kecewa sgt2 kan.. tapi aku akn tanye die dulu and dapatkan penjelasan pape yg patot.. bile dah confirm, yup aku akn putuskan relation yg ade.. sbb aku takkan caye lagi dah... :( opss emo pulak... T__T

LELAKI atau PEREMPUANkah mudah berlaku curang ?
lelaki...! eh tapi tak jugak.. sekarang perempuan pun dah same.. semuanye depends pade diri sendiri.. kalau tak nak pasangan kite curang, kite pun kene la buat benda yg same kan... cube la jadik setia...

SETIA... pada pendapat anda , siapakah yang lebih setia pada cinta ? Apakah buktinya ??
perempuan lebih setia kot... kajian pun ade buktikan semua tu.. tak dinafikan lelaki ade jugak yg setia tapi peratus mmg perempuan setia lebih tinggi... aku antaranye... haha... >_<

Apakah anda seorang yang mudah cemburu ?
tersangat sangat sangat... tp suke bt selamber cm tak kisah.. dlm hati dah jerit2 dah pun.. heeee



Thanks for reading =)

15 comments:

al_hakim said...

semoga jumpa dengan insan yang dicari..

Nabila Shamsudin said...

amin... :)

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen ben ashaari soal cinta;)

soal apisv2

Dekcik said...

jom kite bertukar pendapat =)
dari blog abg ben

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cinta.html

solo molo said...

macam-macam japawan ada...
ser0nok baca...


salam ziarah dari segmen soal hati En Ben...

azizul said...

lelaki yang seksi adalah lelaki berambut sedikit kerinting

Entri Terkini; SEGMEN :BEN ASHAARI SOAL CINTA

GiveAsh said...

dlm hati jerit jerit? haha..

Nour Akmal said...

cemburu tu kan tandanya sayang...=)

Rafi Nilhan said...

Salam kenal dari pendatang baru..

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-soal-cintaehemehem.html

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. macam2 pendapat..hehe

Dda Ly said...

salam kenal dik, terjah from blog abg ben..:)

meh ke rumah..
~health centre~
keep in touch ye..♥♥♥

cik EPAL said...

dr cinta ni. hehe

Nabila Shamsudin said...

dekcik : jom kite tukar pendapat.. :)

solo molo : da bace yg awk juge..=)

azizul : rmbot kerinting seksi eh..?? tp tak suke sgt... hehe

giveash : mmg jerit2.. marah la tu maknenye... haha

Nabila Shamsudin said...

nour : yup mmg syg... pernah rase kan.. :)

rafi : salam perkenalan...

fuuyooh : aah kan.. mcm2 pndapat ade... :)

dda ly : nanti nabila terjah.. :)

Nabila Shamsudin said...

cik epal : wah blogger famous dtg jenguk... bangga kejap.. hehe