Nuffnang Ads

March 25, 2011

SEGMEN 1 HARI 1 BLOGGER THE FACEBLOG


korg sume da jenguk faceblog...?? da bertukar colour kan..
da jadik purple... even aku ag suke yg pink dulu tp purple pn ok gak la... hehe.. aku nak join segmen..
nak join jugak..?? click SINI or click jek banner kat atas ni kay... :)



nama @ nickname
name aku Nor Nabilah binti Shamsudin.. simple kan name aku..??
tapi ade meaning yg baik.. hihi.. even name aku simple, ringkas tapi ramai gak bising kate
panjang nak panggil name aku nabila.. tapi aku buat derk jek sbb really, i love my name..
tapi ade gak yg panggil aku adik.. mentang2 la aku kecik.. tapi kalau kat rumah pulak, aku akak no 3..
so diorg semua panggil aku kakde.. >_<

nama blog & rahsia di sebalik nama tersebut
my public diary...=) nih la name blog aku..
nape aku pilih name nih..?? sbb aku buat blog nih cam diary aku.. ape yg aku buat,
semua aku cite kat sini.. aku nak ngarot2 pn kat sini jugak.. aku nak ngadu, lepas perasaan pun,
blog nih jugak yg jadik mangse.. aku penah buat entry pasal nih.. kat SINI..
tapi xsemua la aku nak cite kan.. sebab tuh aku bagi name public.. haa maknenye diary yg org
lain boleh bace la.. tapi xsemua benda kite cite or tunjuk kat public kan..??
so phm kan maksud aku..

ceritakan tentang blog
nak cite ape eh..?? blog aku xbest pn.. just kat sini la aku
share ape yg aku tau, ape yg aku buat, ape yg aku dengar and semua lah.. mule2 dulu aku
jarang sgt2 update.. hari2 aku blogwalking kt blog org lain.. lame2 baru aku rase
nak share kat org ape yg aku buat.. ape yg aku tau pn aku bgtau jugak tp xla byk sgt.. mule lah
zaman aku mengarot banyak2 kat blog aku nih.. hihihi kat blog aku nih rasenye banyak
yg merapu kot tapi hope korg enjoy la eh.. >_<

tujuan blogging
aku start ade blog da lame tp mmg xactive..
lps tuh teros aku lupe password.. terkubur teros blog aku tuh.. hahaha.. nih kire blog aku yg ke2 la..
mule2 aku buat just nak isi mase lapang aku jek.. sbb aku mmg xde keje.. byk mase
aku habis on9 jek..  pastuh aku tengok dari blog la kite boleh kenal org lain.. so dgn blog, aku
dapat ramai kawan.. baru aku kenal ag dunia luar tuh camne.. eh cam la aku nih duk
terperuk jek kan.. maksud aku aku boleh tengok life org lain.. dapat eratkan hubungan antara
blogger.. sgt2 skema lah ape aku cakap nih.. whatever la.. aku blogging sbb nak
kenal ngn korg la.. boleh.??

harapan untuk blog
aku xletak harapan setinggi gunung everest.. xjugak
sedalam lautan berapi.. ececeh bermadah gerimis pulak aku nih.. aku xharap pape pun..
cukup sekadar org dapat kenal aku ngn lebih dekat.. eish tibe2 rase cam baik
sgt bile aku buat ayat nih.. sila tampar aku kay... T__T

sedikit nasihat @ pesanan kepada blogger lain
nasihat..?? erk lemah la bab2 nk nasihatkan org nih.. kene jugak eh..??
sikit jek xpe kan..?? bagi aku, dunia blog sgt bebas.. means kite boleh buat pape jek tanpa
ade yg sekat.. so kite kene pandai la nk manage blog kite sendiri kan.. jangan nk
dengki2 ngn sape2.. kalau ade rase xpuas hati, tegur la elok2.. jangan suke2 nk hentam sape2.. ingat,
xde yg perfect kat dunia nih.. and plis, jangan nk sombong sgt la.. kalau nk menyombong sgt,
baik gi buang blog duk jela kat ceruk mane2.. confirm xde sape nak kacau..
eh sikit ke nasihat aku nih..?? heee.....


ok hope kite same2 enjoy dlm blogging nih... =)




Thanks for reading =)

6 comments:

nabilah said...

pewweett...name same ar..nice blog...

Nabila Shamsudin said...

hehe.. same pulak eh...
thanks.. :)

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

suka tgk header kamu dik..sweet sgt..
betul..dlm berblogging kite kena enjoy.. ;)

Nabila Shamsudin said...

thanks kak...
hope kite same2 enjoy dlm berblogging ni.. :)

RiaNbow said...

dari the faceblog.

Admin Aerol datang ambil post ini sempena 1h1b (1hari 1blog) giliran nabila shamsudin dah tiba. ^^

Nabila Shamsudin said...

yess da tibe pn..
hehe thanks.. :)