Nuffnang Ads

March 30, 2011

sape sanggop nak beli..??

assalamualaikum...

selamat petang.. aku tengah pelik nih... duduk kat office
tapi nape bunyiknye cam aku sekarang ade kat concert..?? setelah diintai ke kiri and ke kanan,
rupenye manager aku main drum kat iphone die.. cehh bingit tau x.. padahal jeles tengok
iphone tu.. erkk bile aku nak dapat fon idaman aku tu.. da mintak pada org
kesayangan tapi ditolak mentah2.. sampai ati beliau.. T_T

ok2 tadi aku menggagahkan tangan kecik aku nih
gi amek cable nak sambungkan kat lappy aku.. usahe untuk bukak jugak blog..
gigih kan aku..?? demi blog tercinte.. fb pulak xdapat bukak so mmg blog jela peneman setia aku
kan.. cehh ayat mesti nk jiwang.. hihik jom share pic yg aku jumpe tadi...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tadaaa....!!

ni penjual gule2... agak2 korg beli x kalau org yg jual tu jual dgn cara camnih..??
renung2kan dan selamat beramal...
*tetibe*




Thanks for reading =)

5 comments:

farhana masdo said...

pndang pon tanak ! lagikan nak beli .

Cik Ezy said...

rela xbeli..
xsnggup.. keh3

Nabila Shamsudin said...

farhana : same la kite... tengok pn xnk...

ezy : hehe.. geli....:)

My MiRa said...

tak nak beliii hehehe
tak selera tengok si penjual gula2 tue... :)

Nabila Shamsudin said...

mira : jgn beli... tengok pn cam da xbersih.. hehe