Nuffnang Ads

March 4, 2011

Sape cakap takde entri?!



Letakkan header blog ady nie...
.... dah letak ats sekali tuuuuu.. :)

Linkkan ke entri ini...
.... dah jugak...

Wat satu entri yang bertajuk "Sape cakap takde entri?!"
... juge sudah...

Dalam entri tu anda letak gambar seorg artis malaysia yang anda minat n mengapa anda minat artis tu...errr...
... meh meh nak cite.. :)

jeng jeng... LISA SURIHANI


LISA SURIHANI..??
tipu la kalu ade yg kate xkenal kan.. aku cepuk kalau ade yg kate xkenal.. :) lagi2 kalau
yg lelaki kan.. confirm2 kenal kan.. contohnye Ujang .. haha.. peminat setia kot.. yela lisa pun mmg dah cun.. dengki kot aku.. huuu... nape aku suke..??

sbb die cantekkk.. lumrah la manusie mmg suke tengok benda2 yg cantek kan..
same gak cam manusie.. kalau ade someone yg cantek, mesti ramai yg stalker kan.. cite die yg aku paling
suke Adam Maya la.. aku ni jenis yg tak minat tengok tv.. tapi kalau ade lisa, aku usahekan
jugak nak tengok.. lagipun lisa ni sopan santun kan.. lagi2 kalau die pakai baju kurung..
even baju tu biase tapi ayu jek aku tengok die pakai.. kalau dah cantek, pakai pape
pun cantek jugak kan..?? kan Ujang kan..?? haha.. lagi 1, aku minat die sbb die pandai.. even die jadik
artis pun, bukan sebarangan artis.. artis yg berilmu.. law tuuu... haaa lisa pun xsombong..
aku pernah jumpe die sekali mase kat FINAS.. even die dah nak balik sgt dah, myb nak cepat kan
tapi bile peminat ajak jugak bergambar, die layan jeee... suke la kat die..

Kalau leh tagkan sorg kawan anda..
.... nak tag Abg Ujang lah.. ahaha... peminat Heliza and Lisa Surihani...

So komen link url entri anda itu kat sini k
... jap jap nak buat... :)





Thanks for reading =)

No comments: